Reyhan Cansu: 'Dublörümle mutlu olsun, ayrıldık!'

Reyhan Cansu: 'Dublörümle mutlu olsun, ayrıldık!'

Ekranlarının sevilen dizisi 'Bir Zamanlar Çukurova'da Yılmaz karakterine hayat veren Uğur Güneş'in başı eski sevgilisiyle belaya girdi. Teknik direktör Levent Eriş'in eski eşi Reyhan Cansu ile ilişkisi ifşa olan Güneş, davalık oldu.

Medyaya bomba gibi düşen iddianın ardından, bu ilişkisini yalanlayan Uğur Güneş, ''Yok, öyle pirim yaptırmayalım o insanlara. Yalan haber onlar. Öyle bir şey yok. Pirim yapmak isteyen insanlar, öyle bir şey yok'' demişti.

Güneş'in bu açıklamasına sinirlenen Reyhan Cansu ise, aldatıldığını itiraf ederek şöyle demişti:

"Ayrılık sonrası sessizliğimi korudum. Ancak Uğur Bey, kameralar karşısına çıkıp 'O kişilere prim vermeyin' dedi. Çirkin bir üslupla konuşması kadına bakış açısını göstermiş oldu. Çıkıp, 'Biz arkadaşız' da diyebilirdi. Aslında benimle prim yapan kendisidir. Geçmişte yaşadık ve bitti. Beni aldatan biriyle hiçbir şey yokmuş gibi devam edemezdim. Sanırım bunu hazmedemiyor. Bana benzer bir kadınla kendisini görünce arkadaşlarım haber verdiler. Benim tek yorumum dublörlerimle mutlu olmaya devam etsin oldu ve ayrıldık.”

Öte yandan, magazin haberlerinin gözü kulağı olarak kabul edilen Onur Akay ise, Reyhan Cansu’nun eski sevgilisi Uğur Güneş'e kadınlık gururu kırıldığı için 1 TL’lik tazminat davası açtığını duyurdu.

YURT HABER