Reytıng kurbanı oldu, Final yapıyor.., işte o dizi...

Reytıng kurbanı oldu, Final yapıyor.., işte o dizi...

Elçin Sangu, Şafak Pekdemir, Burcu Gölgedar ve Ceren Moray gibi isimlerin başrollerinde rol aldığı Fox TV'de ekrana gelen Yalancılar ve Mumları dizisi reyting kurbanı oldu. Yayın hayatına yeni başlayan dizinin final tarihi de belli oldu.

Elçin Sangu, Şafak Pekdemir, Burcu Gölgedar ve Ceren Moray gibi isimlerin başrollerinde rol aldığı Fox TV'de ekrana getirilen Yalancılar ve Mumları dizisi reyting kurbanı oldu. Yayın hayatına yeni başlayan dizinin final tarihi de belli oldu.

Başrollerinde güçlü oyuncu kadrosuyla Elçin Sangu, Şafak Pekdemir, Burcu Gölgedar ve Ceren Moray'ın rol aldığı yönetmen koltuğunda Koray Kerimoğlu'nun oturduğu Yalancılar ve Mumları dizisi beklenen reytinglere ulaşamadı.
Birsen Altuntaş'ın haberine göre; dizi 5. bölümde ekrana veda ediyor. Dizinin başta perşembe günü yayınlanması planlanmış, daha sonra Uzak Şehrin Masalı final yapınca pazara alınmıştı.Gün değiştirmesine rağmen yinede reytingler de artış olmayınca dizinin final yapmasına karar verildi.

YALANCILAR VE MUMLARI KONUSU NEDİR?

Dizide; Elif (Ceren Moray), kocasını bir tekne kazasında kaybetmiş ve bu kaybı halen kabullenememiştir. Gelen cevapsız aramalar kocasının hayatta olduğunu düşünmesine sebep oluyordur. Elif'e en yakın arkadaşları Ceyda (Elçin Sangu), Meliha (Şafak Pekdemir) ve Şebnem (Burcu Gölgedar) destek olurlar. Ceyda birine bağlanmaktan hoşlanmayan, özgürce yaşamayı yeğleyen bir kadındır. Meliha başarılı bir psikiyatristtir. Beyaz yakalı Şebnem'in ise kocasıyla sorunları vardır. Bu dört kadının hayatlarındaki gerçekler ise sandıklarından bambaşkadır...