Ruhi Çenet'in Youtube kanalı ele geçirildi

Ruhi Çenet'in Youtube kanalı ele geçirildi

Ünlü Youtuber Ruhi Çenet'in YouTube hesabı çalındı. Kanalın fotoğrafı değişti ve adı da Ripple olarak değiştirildi.

Ruhi Çenet'in YouTube kanalı çalındı. Kanalın fotoğrafı değişti ve ismi Ripple oldu.

8,5 milyona yakın abonesi bulunan Ruhi Çenet'in Youtube kanalı ele geçirildi. Hesaptaki tüm videolar silindi ve yeni yayınlar yapılmaya başlandı.

5e3472ac55427e19bc26afe7.webp

KANALIN FOTOĞRAFI VE ADI DEĞİŞTİ

Çenet'in kanalının fotoğrafı da değişti ve ismi Ripple oldu. Kripto para dolandırıcıları, açtıkları bu sahte canlı yayın ile Ripple‘ın değerleneceğini iddia ediyor ve yatırımcıları dolandırmaya çalışıyor.

RUHİ ÇENET'TEN AÇIKLAMA

Çenet hesabının çalındığını Instagram'dan duyurdu. Çenet, "Kanalımız hacklendi, bu sahte yayınlara inanmayın" dedi. 

130601076-whatsapp-image-2024-04-10-at-13-04-34.jpeg

RUHİ ÇENET KİMDİR?

Ruhi, Çenet, 1990’da Aydın'da dünyaya geldi. Öğrenim hayatını devam etmek için Hindistan'a gitti ve uzun süre bu ülkede kaldı. Video bloglarında Hindistan'da okumasının onun için önemli olduğunu ve tüm parasıyla bu ülkeyi gezmeye çalıştığını söylüyor. Videolarını ilk olarak Hindistan'da hazırlayıp, yayınlamaya başlasa da daha sonra İstanbul'a taşınıyor. “Ruhi Çenet Videoları” önemli çünkü onları değerli kılan özellikleri bilgi verici olmaları. Çenet, YouTube kanalıyla yaptığı araştırmaları, öğrendiği bilgileri ilgi çekici bir üslupla sunuyor. Abonelerine bilgi verici, ufuk açıcı ve bazen de “korkutucu” videolar sunan Çenet'in şu anda 2 YouTube kanalı bulunuyor. “Ruhi Çenet Videoları” adlı ilk kanalının 2 milyondan fazla abonesi bulunuyor. Kanal bugüne kadar yaklaşık 200 milyon izlenme sayısına ulaşmış durumda.