Sadakatsiz'in Mert'i Eren Vurdem: Küfür yiyorsan olmuş demektir

Sadakatsiz'in Mert'i Eren Vurdem: Küfür yiyorsan olmuş demektir

Kanal D'nin yapımcılığını Medyapım ve Mednova'nın üstlendiği, yeni sezona damga vuran Sadakatsiz dizisinde Mert karakterine hayat veren Eren Vurdem, Senem Aydın'ın sorularını yanıtladı.

Kanal D'nin başrollerini Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un paylaştıkları, yeni sezona damga vuran Sadakatsiz dizisinde Mert karakterine hayat veren başarılı oyuncu Eren Vurdem, Milliyet'ten Senem Aydın'ın sorularını yanıtladı. Vurdem, dizideki karakterine gelen tepkilerle ilgili de açıklamalarda bulundu.

'İnsanların role inanması biraz canımı sıktı'

‘Sadakatsiz’ son dönemin en çok izlenen dizisi oldu. Projeyi ilk okuduğunuzda sizin hissiyatınız neydi? Bu ilgiyi bekliyor muydunuz?

Bekliyordum tabii ki... İddialı bir iş olduğu her halinden belliydi ve yapımcımız Fatih Aksoy’la ilk toplantımızda bunu hissetmiştim.

Yapımın uyarlandığı ‘Doctor Foster’ı izlediniz mi?

İngiliz ve Kore versiyonlarını izledim, hatta tüm uyarlamalarını izledim diyebilirim. Çünkü benim karakterim hiçbirine benzememeliydi, en iyisini yapmak zorundaydım ve tabii ki bunun için kim ne yapmış diye göz attım...

Mert’in Asya ile sahneleri geçtiğimiz bölümlere damga vurdu. Oynarken “Bu kadar da olmaz Mert!” dediniz mi?

Evet, dedim (gülüyor).

Karakterin itici hale gelmesi sizi endişelendiriyor mu? Sokakta, sosyal medyada nasıl tepkiler aldınız?

Türkiye’de insanlar aktörü oynadığı role göre yargılamayı çok seviyor. Annem bile etkilenmiş.
Halbuki şimdiye kadar oynadığım karakterlere göre benim için farklı bir deneyim oldu Mert. Daha önce kahraman, lider karakterler canlandırdım ve insanların role göre tepkiler vermesine alışığım. İzleyicinin oynadığım karaktere inanması ve gerçek sanması hoşuma gitmesi gerekirken başta biraz canımı sıktı, kötü oldum ama küfür yiyorsan kötü adamı oynarken olmuş demektir (gülüyor).