SANATÇI TOLGA YÜCE MAHKUM FİLMİNİ KARS’TA ÇEKECEK

SANATÇI TOLGA YÜCE MAHKUM FİLMİNİ KARS’TA ÇEKECEK

​Yapımcılığını ve Başrol oyunculuğunu ünlü yönetmen ve oyuncu Tolga Yüce’nin üstlendiği, birçok ünlü oyuncunun yer alacağı “Mahkum” sinema filmi Ankara’da motor diyor ve Kars'ta tamamlanıyor.

Sinema ve dizi oyuncusu Tolga Yüce “Mahkum” ile ilgili yaptığı açıklamada şöyle konuştu: "Mahkum sinema filmi tamamen gerçek bir hayat hikayesi ile yola çıkmıştır. Sinemaseverler Mahkum’u izledikten sonra yaşanmış gerçek bir hikaye içerisinde aşk, ayrılık, ölüm ve sürgün bir hayat görecekler. Karşılaştığı bütün haksızlıklara karşı duran, bu yüzden sık sık başını belaya sokan Devran’ın ve büyük aşkı Zeynep’in hikayesi işlenecek" ifadesini kullandı.


Yüce, öncelikle günümüz popüler oyuncularının yer alacağı projede aynı zamanda usta Yeşilçam oyuncularının da rol alacağını belirterek, "1970’li yıllarda geçen gerçek bir hayat hikayesini anlatacak olan Mahkum sinema filmi; döneminin izlerini yansıtabilmek konusunda büyük bütçe desteğini arkasına alacak."

whatsapp-image-2021-01-17-at-11-54-17-2.jpeg

Tolga Yüce Kimdir?

Tolga Yüce ; Türk sinema ve dizi oyuncusu, yönetmen ve yapımcı, iş adamı.

30'dan fazla filmde, 10'dan fazla dizide ve tiyatro oyununda oynamıştır. Tolga Yüce, 20 Kasım 1989 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir. 

Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde tiyatral eğitim aldı. İstanbul Arel Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü'nü bitirdi.

Tolga Yüce;  akaryakıt, inşaat, enerji, maden ve medya alanlarında faaliyet gösteren Yüce Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmaktadır.

Ödüller 

Edebiyat Sanat ve Kültür Araştırmaları Derneği (ESKADER) ödül töreni 

Yılın Sinema Filmi :Kafes filmi ( Tolga Yüce) 

Uluslararası Radyocular Birliği “Alkışı Hak Edenler” Ödül töreni

Yılın Alkışı Hak Eden Sinema Oyuncusu ( Tolga Yüce ) ????RADEV 9’uncu Negatifi Pozitife Çevirenler Ödülleri

Yılın Pozitif Çıkış Yapan Sanatçısı ( Kafes -( Tolga Yüce)

​​​​​​​whatsapp-image-2021-01-17-at-11-54-17.jpeg​​​​​​​