Sarışın bomba çekimlerde döktürdü

Sarışın bomba çekimlerde döktürdü

Sarışın güzel Kate Upton, iç çamaşırı çekimleri için kamera karşısına geçti.

Kate Upton bir kez daha kalp atışlarını hızlandırdı. Güzel model, İtalyan iç çamaşırı markası Yamanay'ın İlkbahar-Yaz kreasyonu için kamera karşısına geçti. 25 yaşındaki model, tecrübeli İtalyan fotoğrafçı Giampaolo Sgura için birbirinden özel pozlar verdi.

Kate Upton, Houston Astros takımında forma giyen ve uzun süredir beraber olduğu Justin Verlander ile geçtiğimiz kasım ayında evlenmişti. Kate Upton, geçtiğimiz haftalarda Guess'in tasarımcısı Paul Marciano'yu cinsel tacizle suçlamıştı. 

Upton, sosyal medya hesabından Marciano'nun hala Guess bünyesinde çalışmasının çok üzücü olduğunu yazmıştı. 1992 doğumlu Upton ayrıca, Marciano'nun moda endüstrisindeki gücünü kadınları cinsel ve duygusal olarak taciz etmekte kullandığını açıklamıştı. Sayısız dergiye kapak olan model, 2010 ve 2011 yıllarında Guess'in pek çok moda kampanyasında boy göstermişti.

Upton, Sports Illustrated tarafından "Yılın Çaylağı" seçildiğinde şöhrete kavuşmuştu. Güzel model, 2012, 2013 ve 2017 yıllarında derginin kapak kızı oldu. The Lions modellik ajansına bağlı olarak çalışan Kate Upton'ın boyu 178 cm.