
Şarkıcı Hatice'den Erdoğan'a memur maaşı yanıtı: "Kurtarmaz"
Şarkıcı Hatice, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın memur maaşı açıklamasından sonra "20 bin değil 50 bin de yapsanız bu pahalılığa maalesef kurtarmaz" dedi.
14 Mayıs'taki seçimlerde Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğini ilan eden şarkıcı Hatice yeni paylaşımıyla bir kez daha gündeme geldi.
Hatice, AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın seçime az bir süre kala temmuz ayında yapılacak düzenlemeyle en düşük memur maaşının 22 bin lirayı bulacağını açıklamasının ardından bir yorum yaptı.
"20 BİN DEĞİL 50 BİN DE YAPSANIZ BU PAHALILIĞA MAALESEF KURTARMAZ"
Instagram hesabından paylaşım yapan Hatice, "Ah şu maaşlar fazla değil 10 yıl önce olsaydı olmayanın da evi olurdu cumhurbaşkanım. 20 bin değil 50 bin de yapsanız bu pahalılığa maalesef kurtarmaz" ifadelerini kullandı.