Selena geri dönüyor!

Selena geri dönüyor!

Bir dönemin severek izlenilen dizisi Selena hakkında önemli bir son dakika gelişmesi yaşandı.

'Yerli fantastik' yapımlardan olan Selana ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Sinem Kobal ile tanınan efsane dizi, geri dönüyor.

selena-icin-yeni-iddia.webp

Selena, 2006 - 2009 yılları arasında ATV’de ekrana gelen ve kısa sürede fenomen haline gelen fantastik dizilerin başında yer alıyor. Ünlü oyuncu Sinem Kobal’ın kariyerinde de çok özel bir yeri bulunan dizinin bölümleri yıllar geçse de izlenme rekoru kırmaya devam ediyor.

selena-2019-2020-de-yeni-oyuncularla-baslayacak.jpg

SELENA, SAHNEYE MÜZİK OLARAK UYARLANACAK

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre altı yıl önce YouTube'a yüklenen ilk bölümü 24 milyon izlenen dizinin sahneye müzikal olarak uyarlanması için hazırlıkları başladı. Başrolü Sinem Kobal'ın oynaması gündemde.

Dizide Sinem Kobal’a Gökhan Keser, Cansu Demirci, Gizem Güven, Dilara Kurtulmuş, Sinan Çalışkanoğlu ve Zuhal Topal eşlik etmişti.

SİNEM KOBAL KİMDİR?

Oyuncu Sinem Kobal, 14 Ağustos 1987 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Ailesi Rize, Hemşinli olan Sinem Kobal'ın babası inşaat mühendisi, annesi ise ev hanımıdır.

Oyuncu olarak tanınan Sinem Kobal'ın sanat hayatı dansla başlıyor. Henüz dört yaşında Yıldız Alper bale okulunda başladığı bale eğitimine sekiz yıl devam ettiren Sinem Kobal Royal Akadem mezunudur.

Lise eğitimini İSTEK Vakfı Özel Acıbadem Lisesi'nde tamamlayan Sinem Kobal, ortaokulda öğrenci iken, voleybol takımıyla ikincilik ve step birinciliği kazanmıştır.

Oyunculuk kariyerine Dormen Tiyatrosunda aldığı eğitimle başlayan Sinem Kobal henüz 13 yaşındayken ilk kez "Dadı" adlı televizyon dizisinde rol almaya başlamıştır. Daha sonra bir sezon da Uygur Tiyatrosu'nda çalışmıştır.

Üniversite'yi Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları Bölümü'nde tamamlayan Sinem Kobal ATV'de yayınlanmış olan Selena adlı bir fantastik dizide Selena adlı bir karakteri oynamasıyla ünlenmiştir.