Selena Gomez gözyaşlarına boğuldu

Selena Gomez gözyaşlarına boğuldu

Şarkıcı Selena Gomez, Billbboard Women in Music (Müzikte Kadınlar) ödül töreninde ‘Yılın Kadını’ seçildi. Genç şarkıcı ödülünü alırken duygusal anlar yaşadı ve gözyaşlarına hakim olamadı.

Gomez ödülünü almak için sahneye çıktı. Genç yıldıza ödülü yakın arkadaşı ve geçtiğimiz yaz geçirdiği böbrek nakli operasyonunun donörü Francia Raisa ve genç oyuncu Elle Fanning verdi.

 Ödülünü, kendisine böbreklerinden birini bağışlayan yakın arkadaşı Francia Raisa'nın elinden alan Gomez, konuşmasında arkadaşına teşekkür etti. Gomez "Bence bu ödülü Francia almalıydı. O benim hayatımı kurtardı. Kendimi çok şanslı hissediyorum" diye konuştu.

Zor bir dönem geçirdiğini söyleyen 25 yaşındaki Selena Gomez "Etrafımda ben kendime inanmadığım zaman bile bana inanan insanlar vardı. Bunun için kendimi şanslı hissediyorum" diye konuştu.

Bir süredir mücadele ettiği Lupus hastalığı nedeniyle bir böbreği çalışmaz hale gelen Selena Gomez'e yakın arkadaşı Francia Raisa böbreğini bağışlamıştı. Gomez, operasyonun bitiminden sonra hastanede çekilen bir fotoğrafını sosyal medyada paylaşarak haberi duyurmuştu.