Serdar Ortaç, hem CHP'ye hem Tarkan'a sövdü!

Serdar Ortaç, hem CHP'ye hem Tarkan'a sövdü!

Şarkıcı Serdar Ortaç, son canlı yayınına da sarhoş çıktı. Ortaç, CHP ve Tarkan'a küfür etti.

Şarkıcı Serdar Ortaç, Instagram'da katıldığı canlı yayına sarhoş çıktı. MS hastası olan şarkıcı, megastar Tarkan'a ve CHP'ye küfürler savurdu.

Bir dönem şarkılarıyla yaz aylarına damga vuran popçu, hastalığının yanı sıra aşırı alkol tüketmesiyle son zamanlarda gündeme geliyor.

"HEPİNİZ CHP'LİSİNİZ İ..NELER"

Son olarak Instagram'da bir canlı yayına katılan Serdar Ortaç'ın sarhoş olması ve kullandığı ifadeler büyük tepki topladı. Popçu, önce canlı yayınını seyreden takipçilerine "Hepiniz CHP'lisiniz i*neler" diyerek hakaret etti.

"S... TARKAN'I"

Ortaç bir hayranının, Tarkancılar ve Serdarcılar şeklinde iki grup olduğundan bahsederken lafa girip "S*keyim Tarkan'ı" dedi. Ortaç'ın kontrolü yitirmesinin ardından evdeki yardımcısı telefonu ele geçirip yayını sonlandırdı.

Daha önce TikTok'ta yaptığı küfürlü yayın sebebiyle platform kendisini engellemişti. Ortaç, bu engellemeye yine küfürle karşılık vermişti:

"'Türkiye'de TikTok'u yasaklatmazsam o.... çocuğuyum. Sen koskoca Selçuklu'dan Osmanlı'ya 3500 yıllık Türk milletini dize getireceğini mi sanıyorsun?'"