Seren Serengil, belki yaza çıkmam dedi Erzurum'a uçtu!

Seren Serengil, belki yaza çıkmam dedi Erzurum'a uçtu!

Yaza sağ çıkamayabilirim" diyen Seren Serengil sevgilisiyle kayağa gidince tepkilerin ardı arkası kesilmedi yorumlara boğuldu.

Son dönemde yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle 46 kiloya kadar düşen ve "Ameliyat olmazsam yaza sağ çıkamayabilirim" diyen Seren Serengil, sevgilisiyle kayağa gidince tepki çekti. Bir takipçisinin "Bu kadar halsizken nasıl kayabiliyorsunuz" yorumuna Serengil'in "Ruhen de bedenen de merak etmeyin iyi kayakçıyım" şeklindeki yanıtı gündem konusu oldu.

'Yaza sağ çıkamayabilirim' diyen Seren Serengil sevgilisiyle kayağa gidince tepkilerin ardı arkası kesilmedi

Seren Serengil sürpriz bir şekilde evlenme kararı aldığı sevgilisi Mustafa Tohma ile Erzurum'a uçtu. Geçtiğimiz günlerde Dumping Sendromu hastalığına yakalandığı ortaya çıkan ve "Ameliyat olmazsam yaza çıkmazmışım" diyen Seren Serengil şu sıralar sevgilisi ile karın keyfini çıkarmaya çalışıyor.
Spor önemli ben 6 yaşımdan beri kayıyorum ve beni en mutlu eden şey.. Ruhen de bedenen de merak etmeyin iyi kayakçıyım; kolay kolay bir şey olmaz" yanıtını verdi.'Yaza sağ çıkamayabilirim' diyen Seren Serengil sevgilisiyle kayağa gidince tepkilerin ardı arkası kesilmedi