Seren Serengil ve Yaşar İpek'e hapis istemi!

Seren Serengil ve Yaşar İpek'e hapis istemi!

Özay Bakır, geçtiğimiz günlerde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduğu ortaya çıktı.

Seren Serengil ve Yaşar İpek hakkında hapis istemi! Suçu birbirlerine attılar
Özay Bakır, geçtiğimiz günlerde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. Şikâyet dilekçesinde cep telefonu üzerinden bir mesaj geldiğini, mesaj içeriğinde hakkında onur ve haysiyetini etkileyecek ağır hakaret içerikli sözler olduğunu dile getiren Bakır, mesajların sahibinin Yaşar İpek olduğunu vurguladı.


Özay Bakır tarafından savcılığa sunulan şikâyet dilekçesinin devamında Yaşar İpek'in, eski sevgili Seren Serengil'le paylaştığı bir fotoğraf sonrası kendisine husumet güttüğünü, İpek'in tehditleri sonrası eski sevgilisinin de aynı şekilde kendisine sinkaflı sözler sarf ettiğini anlattı. İpek'in kendisine, "Seni felç ederim, bu sana son uyarım. Seni sinkaf ederim" şeklinde mesajlar atarken, Serengil'in de "Yaşar'ın elinden seni kimse alamaz g..t o fotoğrafları sil" diye karşılık verdiğini belirtti.


Sabah gazetesinin haberine göre; şarkıcının şikâyeti üzerinde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Bakır'a mesaj atan cep telefonu numarası tespit edildi. Seren Serengil adına kayıtlı telefon hattının Yaşar İpek tarafından kullanıldığı, Serengil'in de diğer hat
Yürütülen soruşturma sonunda savcılık tarafından Yaşar İpek ve eski eşi Seren Serengil hakkında iddianame düzenlendi. İddianamede; söz konusu sözlerin ağır eleştiri olarak nitelendirilemeyeceği, sözlerin hakaret kapsamında kaldığı anlatıldı. Serengil'in her ne kadar mesajların İpek tarafından atıldığını belirtse de hat sahibi olarak suçtan kurtulmaya yönelik ifade verdiği anlatıldı. 4'er yıla kadar hapsi istenen eski çift, ilerleyen günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesinde hâkim karşısına çıkacağı öğrenildi.