Serenay Sarıkaya, Haldun Demirhisar ile yakalandı

Serenay Sarıkaya, Haldun Demirhisar ile yakalandı

28 yaşındaki oyuncu Serenay Sarıkaya, hakkında aşk iddialarına sinirlendiği Haldun Demirhisar ile objektiflere takıldı.

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Serenay Sarıkaya hakkında sürpriz bir iddia ortaya atılmıştı. 28 yaşındaki oyuncunun, iş insanı Haldun Demirhisar ile aşk yaşadığı ileri sürülmüştü. Serenay Sarıkaya ve Haldun Demirhisar geçen ay Göcek’te, işadamının teknesinde görüntülenmişti. Güzel oyuncu sosyal medyada yapılan yorumlara isyan etmişti.

Arkadaş olduklarını belirten Sarıkaya "Hakkımda çıkan ve çok çirkin bir üslupla yazılan ilişki haberi asılsızdır. Haberde bahsedilen kişi arkadaşımdır." demişti. Yorumları kınayan Sarıkaya "Bir kadının yalnızca güçlü bir erkekle sevgilisi olursa istediği hayatı yaşayabileceğine dair imaları ve arkadaşıma yapılan yorumları kınıyorum." ifadelerini kullanmıştı. 29 yaşındaki Serenay Sarıkaya, Haldun Demirhisar’la yine Göcek’te görüntülendi. İkili, bu kez işadamının çiftlik evinde objektife yansıdı.

 

7-l7if.jpg

Sarıkaya ve Demirhisar, ziyaretlerine gelen arkadaşlarını uğurladıktan sonra bahçede baş başa vakit geçirdi. Yaklaşık 1 aydır bu evde kalan ikilinin birlikte görüntülenmemek için yalnızca gece geç saatlerde Bedri Rahmi Koyu’nda bağlı bulunan tekneye geçtikleri öğrenildi. Haldun Demirhisar’ın, Serenay Sarıkaya’yla görüşmeye başladıktan sonra görünüşüne daha çok dikkat etmeye başladığı, hatta bunun için bıçak altına yatma kararı aldığı konuşuluyor.