Sevda Demirel: Bugün olsa yine yaparım

Sevda Demirel: Bugün olsa yine yaparım

Manken ve sunucu Sevda Demirel, bugün Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programının canlı yayınına konuk oldu.

Sunuculuğunu Bircan Bali, Seren Serengil ve Arto'nun yaptığı programda Sevda Demirel' yıllar önce Hande Ataizi'ne attığı tokat soruldu. Demirel, o zaman yaşananların bilinmeyenlerini ilk kez anlattı:

"Biri bana çok kafayı takmıştı, üst düzey bir insan diyelim buna. Ben ona 'hayır' dedikçe beni sürekli tehdit ediyordu. Ben kaçtıkça o da benimle uğraşmaya başladı. Ve bu arkadaş çocuğunu kaybetti. Ben kimseye beddua etmem ama ilahi adalet diye bir sistem var. O zaman dergilere çok poz verdiğim için sanırım bana libidosu çok yükseldi ve bana bir tuzak kuruldu.

Bir iş yemeği olarak beni bir restorana çağırdılar Levent'te o zaman çok popüler olan restorana iş görüşmesi olarak. Bunu ilk defa anlatıyorum hayatımda. O zaman çok gençtim, menajerim de yoktu. Beni aldılar gidiyoruz restorana, iş konuşacağız sponsor diye geliyorlar bana. Restoranın önünde tam inmeye çalışırken yanımda oturan kişi bileğimden tuttu ve arabayı kullanan kişiye 'Devam et' dedi.

'Nereye devam ediyorsunuz?' dedim ve duran trafikte arabadan attım kendimi. Oradaki insanlara sığındım 'yardım edin kaçırıyorlar beni' diyerek. Arabadaki adam 'ben polisim' demez mi? Ben inanmıyorum polis olduğuna çünkü ben bir suç işlemedim beni nereye götürüyorlar? 'Biz ahlak masasındanız' dedi. Ben o an şuurumu yitirdim 'ben ahlak masasına gidecek ne yaptım?' diye. 'Göreceksin' dediler. Bir baktım beni o adamın karşısına çıkardılar.

'Ben sana dememiş miydim seni buraya getirttireceğim?' dedi. Ben oraya gittim ama çıkıp gideceğim hiçbir şey olmayacak zannettim çünkü suçumun olmadığını biliyorum. Ama bana bir işlemler yapıldı inanamadım. Nasıl acılar yaşattılar bana sadece seksi görünüyorum diye.

Daha sonra ben eve döndüm ve ölüm orucuna girdim, 7 gün yemek yemedim. Reha Muhtar bunu takip etti her gün beni çektiler. Savaş ağabey en son beni aldı programına. Programda Selda Bağcan türkü söylerken ağlamaya başladım 'anne ben yapmadım' diye şuurumu kaybettim, salya sümük ağladım. Selda Bağcan türküyü kesti ve Savaş Ay'a 'Savaş ben o kadar cezaevinde yattım bu kızın suçsuz olduğuna inanıyorum. Bunda bir şey var araştır, gazeteciliğini kullan' dedi.

Daha sonra bir kağıt geldi Savaş Ay'ın eline. Ben bir an korktum, ama İstanbul Emniyet Müdürü Ramazan Er, 'Sevda kızımıza yanlış bir soruşturma açılmıştır. Bu polisler hakkında soruşturma açtık. Sevda kızımız bu soruşturmayı benimle birlikte takip edebilir' dedi. Ben sahte sandım aramayı, koskoca emniyet müdürü beni aklıyorsa hayatımın kurtuluşu demektir.

Ben burada mağdurum. Hande Ataizi de bu yaşananları takip etmiştir. Programına katılıyorum, sen bir kadın olarak benim bir arkamda dur, sormuyor bile. Bana 'ulan sen basılmadın mı?' diyor. Bugün olsa aynı şeyi yaparım."

Öte yandan Hande Ataizi'nin katıldığı bir programda yaşananları anlatırken Sevda Demirel için "O kadın" diye hitap etmesine sinirlenen Demirel, "Bu ikinci bir tokat sebebi mi?" diyerek yıllar önceki polemiği yeniden ateşledi.