Şeyma Subaşı: "Sevgilimin malı olmaktan memnunum"

'Buket Aydın ile Koltuk' programına katılan Şeyma Subaşı, giyindiği 'Sevgilimin malıyım' yazan tişörtü nedeniyle çok konuşulmuştu. Subaşı, o konuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

'Buket Aydın ile Koltuk' programına katılan Şeyma Subaşı, üzerinde 'Sevgilimin malıyım' yazan tişörtü nedeniyle çok konuşulmuştu. Şeyma, o tişörte açıklık getirdi.

Haber Global ekranlarında yayınlanan Buket Aydın'ın sunduğu 'Koltuk' programının bu haftaki konuğu sosyal medyanın gündeminden düşmeyen Şeyma Subaşı oldu.

 

Subaşı, geçtiğimiz günlerde Mısırlı sevgilisi Mohammed Al Saloussi'nin kendisine aldığı ve üzerinde "Sevgilimin malıyım" yazan bir tişört giymiş ve eleştirilerin hedefi haline gelmişti. Şeyma Subaşı Buket Aydın'ın programında konuyla ilgili yaptığı açıklamayla yeniden sosyal medyanın diline düştü.


Aydın, "Tişörtünde yazan ve sevgilimin malıyım anlamına gelen cümle olay oldu. Sosyal medyada olay olan, her yere haber olan, ve yine seni eleştirilerin hedefine çeken o tişörtün giyerken, üzerinde sevgilimin malıyım yazdığının farkında olarak mı giydin?" diye sordu.


Subaşı da, "Ne anlama geldiğini biliyorum. Sonrasında zaten bilerek koymak istedim. Ben o malıyım lafını bir obje olarak görmüyorum. Zaten ben onun malı olmaktan da memnunum yani." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler