Şeyma Şubaşı'ndan minicik daracık bikini pozu

Şeyma Şubaşı'ndan minicik daracık bikini pozu

Şeyma Subaşı giyindiği minicik bikinisiyle adeta eski eşlere meydan okudu.

Şeyma Subaşı sosyal medyasından paylaştığı pozlarla adından söz ettirmeyi başarıyor. 

ekran-goruntusu-2024-02-04-105016.png

"Boşandığımdan beri kimsenin elini tutmadım" diyen Subaşı, bu kez de minicik bikinisiyle kendisine daha önce bikini yasağı koyan eski eşine meydan okudu.

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, şaşalı bir düğünle evlendiği Mohammed Alsaloussi ile boşanmıştı. İsmi pek çok ünlü isimle aşk iddialarına karışan Subaşı, özel hayatı ve ilginç açıklamalarıyla sık sık gündem oluyor.

ekran-goruntusu-2024-02-04-105026.png

Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi 29 Eylül'de tek celsede boşanarak herkesi şaşırtmıştı. Öte yandan Meedo, Şeyma Subaşı'na yakın bir isimle aşk yaşamaya başladı.

Sosyal medyayı aktif kullanan Subaşı şimdi de son paylaşımıyla kendisine geçmişte bikini yasağı koyan eski eşine meydan okudu. 

Minicik bikinisiyle ayna karşısına geçen Şeyma Subaşı'nın paylaşımı görenleri heyecanlandırdı

İşte o poz...

728xauto-1-hfc3.webp

ŞEYMA SUBAŞI KİMDİR?

 

Şeyma Subaşı, Samsun'da 2 Temmuz 1990 tarihinde dünyaya geldi. 2008 yılında Miss Turkey yarışması ile şöhret basamaklarını tırmanmaya başladı. 16 yaşında katıldığı bu yarışma, Subaşı'nın hayatında önemli bir yer edindi. Ünlü tasarımcılar, moda defilelerinde kendisine yer verdi ve bunun neticesinde üniversite eğitimini de kariyerine uygun bir şekilde seçti. İstanbul Aydın Üniversitesi'nde Moda Tasarım Programı'ndan mezun olan Subaşı, Acun Ilıcalı'nın sunduğu 'Var mısın Yok Musun ' adlı yarışma programına katılarak 69 bin TL kazandı.

ekran-goruntusu-2024-02-04-105002.png

'Var Mısın Yok Musun' adlı yarışma programından sonra Acun Ilıcalı ile yakınlaşmaya başlayan Şeyma Subaşı, 'Yok Böyle Dans' adındaki yarışmada kostüm tasarımcısı olarak görev aldı. Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı çiftinin 2013 yılında 'Melisa' adında kızları dünyaya geldi.