Şeyma Subaşı'nın Mısırlı ex'i yeni aşkını buldu

Şeyma Subaşı'nın Mısırlı ex'i yeni aşkını buldu

Şeyma Subaşı'yla mutluluğu kısa süren Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi aradığı aşkı buldu.

Şeyma Subaşı'nın eski kocası Mısırlı Mohammed Alsaloussi yeni bir aşka yelken açtı. Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi mutluluğu bir başka ünlüde buldu.

ekran-goruntusu-2024-02-28-132022-uw8p.webp

MEEDO'YA NETFLIX ÜNLÜSÜ SEVGİLİ

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı ile evlenen ancak birliktelikleri kısa soluklu olan Mohammed Alsaloussi, nam-ı diğer Meedo aradığı aşkı yeni bir ünlüde buldu. Mısırlı milyarderin yeni sevgilisinin Netflix yıldızı olduğu öne sürüldü.

ekran-goruntusu-2024-02-28-132015-rp2w.webp

Şeyma Subaşı'nın eski kocası Meedo şimdi de yeni aşk iddiasıyla gündem oldu. İddiaya göre; Meedo, 'Dubai Bling' adlı reality şov programında yer alan milyoner LJ Loujain Adada ile aşk yaşıyor.

ekran-goruntusu-2024-02-28-175624.png

MEEDO KİMDİR?

Mısır'da yatırımcılık işiyle uğraştığı biliniyor. Mısırlı bir şeyhin oğlu olan iş insanı Muhammed Al Saloussi 36 yaşında. ABD'nin Florida eyaletindeki aile şirketi Alsaloussi Holding'te yöneticilik yapan Al Saloussi'nin adına kayıtlı 11 şirket bulunuyor.

ABD'nin Florida eyaletindeki aile şirketi Alsaloussi Holding'te yöneticilik yapan Al Saloussi'nin adına kayıtlı 11 şirket bulunuyor. Fakat hiçbirinin ulaşılabilir bir internet adresi ya da hangi sektörde faaliyet gösterdiğine dair bilgi bulunmuyor. 2020'de yayınlanan 'En Zengin Araplar' listesinde 18'inci sırada yer alan Al Saloussi'nin yıllık geliri 1.2 milyar dolar olarak açıklandı.

Fakat hiçbirinin ulaşılabilir bir internet adresi ya da hangi sektörde faaliyet gösterdiğine dair bilgi bulunmuyor. 2020'de yayınlanan 'En Zengin Araplar' listesinde 18'inci sırada yer alan Al Saloussi'nin yıllık geliri 1.2 milyar dolar olarak açıklandı. Mohammed Al Saloussi'nin instagram adresi @alsaloussi'dir.