Sharon Stone: 9 çocuğumu kaybettim

Sharon Stone: 9 çocuğumu kaybettim

ABD'li aktris Sharon Stone, yıllar sonra dikkat çeken bir itirafta bulundu.

Hollywood yıldızı Sharon Stone, CBC Radio'da yayımlanan "Q with Tom Power" isimli programa katılarak, anılarını kaleme aldığı "The Beauty of Living Twice" kitabını tanıttı. Hakkında bilinmeyenleri de anlatan Stone, "Temel İçgüdü" (Basic Instinct) filminin kendisini bir gecede yıldız yaptığını ancak canlandırdığı rolden çok az para kazandığını söyledi.

Stone, her ne kadar filmden ne kadar ücret aldığını tam olarak açıklamasa da oyuncuya yıllar içinde 500 bin dolar (yaklaşık 4 milyon 280 bin TL) ödendiği bildirilmişti.

"İNTERNETTE HİÇ TANIŞMADIĞIM ERKEKLERLE TANIŞTIM"

Ünlü isim, ayrıca geçtiğimiz senelerde bir çöpçatanlık uygulamasına katıldığı haberiyle gündeme gelmişti. Uygulamayı kullandığını itiraf eden Stone, "İnternette gerçek hayatta hiç tanışmadığım erkeklerle tanışıyorum. Şu anda bir havacılık mühendisiyle sohbet ediyorum." demişti.

'DOKUZ DÜŞÜK' İTİRAFI 

Stone, hayatı boyunca dokuz kez düşük yaptığını da açıkladı. Konuyla ilgili konuşan Sharon Stone, "Biz kadınların bu tür yas süreçlerini ve kayıpları konuşacağımız bir ortam yok. Ben dokuz çocuğumu düşük ile kaybettim" şeklinde konuştu.