
Show TV'de yayınlanan dizi dikiş tutmadı! Erken final kararı geldi
Televizyon kanallarında yayınlanan dizilerde dikiş tutmuyor. Son olarak SHOW TV'de yayınlanan o dizi de final kararı aldı.
Dilek Taşı, Aşka Düşman ve Yıldızlar Bana Uzak gibi farklı televizyon kanallarında yayınlanan dizilerin ardından Show TV'de seyirci ile buluşan Ne Gemiler Yaktım dizisi için de erken final kararı alındı. Dizi 8. bölümle ekranlara veda etti.
Başrollerini Deniz Baysal, Devrim Özkan, Berk Hakman, Erkan Kolçak Köstendil, Mert Denizmen, Macit Koper ve Çiğdem Selışık Onat'ın paylaştığı Show TV'nin yeni dizisi Ne Gemiler Yaktım dizisi 8. bölümle final yapacak. Dizinin yayın günü pazartesiden pazara alınmıştı.
Yine Show TV'de yayınlanan ve başrollerini Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ'un paylaştığı Aile dizisi de birkaç bölüm sonra final yapacak.
NE GEMİLER YAKTIM DİZİSİNİN KONUSU NE?
Annelikten başka hiçbir ortak noktaları olmayan Yasemin (Deniz Baysal) ve Fidan’ın (Devrim Özkan) yollarının kesişmesiyle başlayan ‘Ne Gemiler Yaktım’ın hikayesi iki kadının birbirinden destek alarak hayatta kalma mücadelelerine seyirciyi ortak edecek. Fidan’ın geride bıraktığı karanlık bir adam olan kocası Rutkay (Berk Hakman) ile Rutkay’ın pis işlerini açığa çıkartmak için uğraşan baş komiser Toprak (Erkan Kolçak Köstendil), Yasemin ve Fidan’ın hayatlarını tamamen değiştirecek noktada yer alacak.