Somer Şef o paylaşımı yaptı, sosyal medya karıştı

Somer Şef o paylaşımı yaptı, sosyal medya karıştı

TV8 kanalında yayınlanan Masterchef yarışmasının şeflerinden olan Somer Sivrioğlu’nun Instagram’da yapmış olduğu içkili paylaşım sonrasında kötü yorumların odağında kaldı.

Masterchef Türkiye yarışmasının şeflerinden olan Somer Sivrioğlu’nun Instagram’dan paylaşmış olduğu bir fotoğraf takipçileri tarafından tepki çekti. Birçok takipçi, paylaşımdan sonra Somer Şefi desteklemeye devam etti.

Sivrioğlu'nun yaptığı paylaşımla alkol kullandırmaya özendirdiği iddia eden kullanıcılar Somer Şefin bu paylaşımını eleştiriken bazı kullanıcılar ise yasal olan bir içeceğin paylaşılmasının yanlış olmadığını yorumlarda belirtti.

Somer Şef, paylaşımında, “Oğul ile geçtiğimiz günlerde buluşmuş, dostlarla bir araya geleceğimiz güzel bir pazar sofrası kurmayı hayal etmiştik. Ama pandemi şartlarında mümkün olmadı. Bana buluştuğumuzda Efes’in bira ustalarının geliştirdiği +1 dinlendirme tekniği ile üretilmiş yeni Efes’leri tattırmıştı, çok da beğenmiştim. Türkiye topraklarında doğan bir markanın dünyanın 3. üretim tekniği olmaya aday bir üretim tekniği geliştirmesi beni çok heyecanlandırdı. Ben de bugün +1 dinlendirilmiş yeni Efes Pilsen’e eşlik edecek bir menü oluşturdum. Bu menümde sokak lezzetlerinden ilham altım.” ifadelerini kullandı.

opera-anlik-goruntu-2020-11-23-111622-www-instagram-com.jpg

 

İşte Sivrioğlu'nun paylaşımına gelen yorumlardan bazıları:

15.png23.jpg116.jpg412.jpg