Tolga Savacı'nın vasiyeti yerine getirilecek

Tolga Savacı'nın vasiyeti yerine getirilecek

Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden biri olan ve birçok önemli yapımda yer alan oyuncu Tolga Savacı, geçtiğimiz pazartesi günü kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Savacı'nın vasiyeti ortaya çıktı.

Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden biri olan ve birçok önemli yapımda yer alan oyuncu Tolga Savacı, geçtiğimiz pazartesi günü kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Türk sinemasının sevilen oyuncusu, "Arzu", "Tapılacak Kadın", "Sekreter" gibi unutulmaz filmlerdeki performanslarıyla izleyicilerin kalbinde özel bir yer edinmişti.

Savacı'nın ölüm haberi, ABD'de yaşayan eşi ve yazar Nermin Bezmen tarafından Instagram hesabından duyuruldu. Bezmen, "Yüreğim kaynıyor! Kaybettim dev yürekli sevdiceğimi. Ansızın çıktı sonsuza yolculuğuna. Ben yerle gök, yangınlarla buzlar arasında kayıplarda. Canım Sibel, Zeynep Savacı, canım evlatlarım Pamira, Cazım, Ariella... Canım torunlarım Pia, Shaya, Luna derin acımızı yaşıyoruz" ifadeleriyle duygularını dile getirdi.

NEW JERSEY'DE DEFNEDİLECEK

Tolga Savacı'nın cenaze programı da eşi Nermin Bezmen tarafından kamuoyuna açıklandı. Bezmen, eşinin vasiyeti üzerine cenazenin cumartesi günü Amerika'nın New Jersey eyaletinde defnedileceğini belirtti.