Tuba Büyüküstün ve Murat Boz birlikte mi?

Tuba Büyüküstün ve Murat Boz birlikte mi?

Türk pop müziğinin sevilen ismi Murat Boz ile güzel oyuncu Tuba Büyüküstün'ün aşk yaşadığı iddiaları kafaları karıştırdı.

Türk pop müziğinin sevilen ismi Murat Boz ile güzel oyuncu Tuba Büyüküstün'ün aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Netflix'in yeni dizisi 'Another Self'de birlikte rol alacak ünlü ikilinin dün akşam saatlerinde Beykoz'daki Balıkçı Abdullah'ta buluştukları ve baş başa yemek yedikleri ortaya çıktı.

Çevrimiçi dizi ve film izleme platformu Netflix'te izleyiciyle buluşacak olan 'Another Self'de rol alacak olan ünlü ikili hakkında bomba iddia! Aslı Enver'den ayrıldıktan sonra uzun süredir kimseyle birliktelik yaşamayan 41 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu Murat Boz ile geçtiğimiz yıl Umut Evirgen ile ilişkisini noktalayan 38 yaşındaki oyuncu Tuba Büyüküstün hakkında sürpriz bir iddia ortaya atıldı.


 
TEKNE TURU YAPTILAR
Birlikte aynı dizide rol alacak ikili, iddialara göre aşk yaşıyor. Boz ve Büyüküstün, dün akşam saatlerinde Beykoz'daki bir balıkçıda baş başa yemek yedi. Çift, daha sonra da Boğaz'da tekne turu yaptı. Taraflardan şimdilik bu iddialara cevap gelmedi.