Turabi ile Adem barıştı! Survivor son bölümde ödülü kim kazandı?

Turabi ile Adem barıştı! Survivor son bölümde ödülü kim kazandı?

Survivor'un son bölümünde Turabi ile Adem barıştı! İkilinin arasında çıkan kavga nedeniyle Acun Ilıcalı'dan çok sert bir uyarı gelmişti. Survivor'da All Star ile Gönüllüler arasındaki mücadeleler nefes kesti, saniyelerle sayılar alındı. Survivor'un olaylı yarışmacısı Turabi kaybedince öfkelendi hangi yarışmacıya "Ayağımın altında ezileceksin!" diye tepki gösterdi? İşte Survivor son bölüm özeti...

Survivor son bölümde Turabi, Adem ile barışmak için adım attı. İkili yelkenleri suya indirdi. Oyunlar yarışmacıları epey zorladı. Turabi, saniyelerle takımının ödülü kaybetmesine neden oldu ve öfkelendi “Senin için planlarım var  yat kalk dua et Turabi beni yenmesin diye.” şeklinde tepki gösterdi. İşte Survivor son bölümde yaşananlar, skorlar, oyunlar ve ödüller…

Sahra: Bugün sıkıntılı olacak. En iyilere herkes katılmak isteyecektir. Dört kız olarak bütün zorlukları yaşadık. Yeni gelen iki kız arkadaşımız bencil olmamalı ve iyi olanlara izin vermeli.

Turabi: Herkes güçsüzü seçiyor ve oynuyor. İstatistik yapıyor.

Ümit: Yataklara o kadar alıştık ki yataksız bir ada olduğunu unuttuk.

Birsen: Erkeklerde dengeli ve istikrarlı atış yapan bir arkadaşımız yok. Artık garantici olmamız lazım.

Hakan: Oyunlarda odaklanma ve tecrübe sıkıntımız var ama All Star’dan daha iyi bir takım olacağız.

Alp Kırşan: Bugün kazanan takım barakalı adada kalacak.Bugün ödülünüz süt ve peynirli kruvasan. Parkurun başında aştıktan sonra engelleri aşacaksınız ve puzzleları yapacaksınız ardından havuzlar ve atışlar var.

All Star: 9 Gönüllüler: 10 Kıran kırana süren yarışmayı Gönüllüler saniye farkı ile kazandı. Turabi kazanamayınca şok oldu. Mustafa Kemal ise oyunun yıldızı oldu.

Alp Kırşan: Hızınıza yetişemedim. Turabi, sonradan vitese geçtin hatasız oynadın.

TURABİ’DEN MUSTAFA KEMAL’E SERT TEPKİ: AYAĞIMIN ALTINDA EZİLECEKSİN!

Turabi: Takım arkadaşlarım beni en iyilere seçti. Karşı takım çok hızlıydı. Mustafa Kemal’e yaptığı sevinçten dolayı kızmadım. Mustafa Kemal önce sevinç yapıyor sonra kusura bakma diyor. Senin için planlarım var  yat kalk dua et Turabi beni yenmesin diye. Mustafa Kemal uyuyan devi uyandırdı. Ayağımın altında ezileceksin!

TURABİ ADIM ATTI ADEM İLE BARIŞTI

Turabi: Kavgayı uzatmak istemedim. Kavgacı bir çocuk değil. En güzeli dedim bu ateşkesi ben başlatayım. İkimiz de sinirliydik. O açken yaptığımız şeyin önemi yok. Sen güzel adamsın rakiple uğraşmak varken senle uğraşmak istemiyorum. Herkesin elini sıkarken seni es geçmek istemiyorum.

Adem: Kurt kışı atlatır ama yediği ayazı unutmaz. Ben herkese karşı titizim sen sert bir adamsın hemen yükseliyorsun. Ben seni uyardım ama sen yükseldiğimi sandın. Sahilde otururken Turabi geldi selam verdi. Güzel bir davranış sergiledi. Bu davranışı beklemezdim. Olayı atlattık ama yaşananları unutmadık. İleride daha kötü sıkıntılar yaşamamak için tecrübe oldu. İçimde nefret yok.

Turabi: 2014’te sana çok çektirdim özür dilemek istedim. Gelmene çok sevindim. Kusuruma bakma.

Yiğit: Özürü kabul etmek en önemli erdemdir. Turabi özrünü diledi. Konseyde ismimi yazışın vardı çok üzülmüştüm. Karşıdaki kişi helallik isterse hakkını helal edersin. Turabi aynı hatayı ikinci kez yaparsa racon bozulur.

Damla: Seçmelerde kazanma ihtimali yüksek kişilerin çıkması lazım. Son zamanlarda oynayamıyorum bu durum beni çok üzdü.

Acun Ilıcalı: Ödülde bir değişiklik var. Kazanan takımı nefis bir kumpir bekliyor. Tam üç tane veriyorum.

All Star: 10 Gönüllüler: 8

Gönüllüler geriden gelip All Star’ın sayı almasına engel olmuştu ancak son sayıda Yağmur, iddialı yarışmacı Sema’ya yenik düştü. Ödül All Star’ın oldu. Yağmur gözyaşlarına boğuldu.