Turabi sinir krizi geçirdi! Gönüllüler takımı şaha kalktı

Turabi sinir krizi geçirdi! Gönüllüler takımı şaha kalktı

Survivor'da dengeler tersine döndü. Sonunda takım olmayı başaran Gönüllüler son 3 oyunu kazanınca şaha kalktı. Ünlüler takımında ise kriz çıktı. Turabi sinir krizine girip parkuru parçaladı. Peki bu hafta ödül neydi, hangi takım kazandı? İşte Survivor son bölüm özeti...

Survivor’da Gönüllüler takımı şaha kalktı, Ünlüler takımında ise ortalık karıştı. Yarışma başladığı ilk günden beri Ünlüler takımı sürekli yeniyordu, Acun takımları değiştirmek zorunda kalmıştı. Son olarak sürekli sayı kaybeden Cumali elenince Gönüllüler takımı kendini buldu. Kazandığı 3 oyuna 4.oyunu ekledi. Ünlüler takımında ise büyük bir düşüş yaşandı. İşte Survivor son bölüm özeti….

Son ödül oyununu Gönüller kazanmıştı. Oyuna kahvaltı ederek gittiler ve Gönüllüler takımının keyfi oldukça yerindeydi. Nagihan ile Birsen’in uyumu dikkatleri çekti.

Hilmi Cem: Anlat Bakalım’da biz kazandık. Ödül çok güzeldi. Ada oyununu bayadır kazanamıyoruz bugün bunu da kazanacağız üstüne dokunulmazlığı da kazanırsak bu takımı kimse tutamaz.

Yağmur: Adada ilk kez sanki evimdeydim yemek geldi. Oyun için enerji oldu.

Anıl: Uzun zamandır ada oyununu kazanamıyoruz. Üzerine bir de dokunulmazlığı alırsak tadından yenmeyecek.

Turabi: Şımarmaya başladılar. Özgüvenleri artmaya başladılar. Baraka oyununa saldıracaklar. Gönüllüler takımındaki dostluklar mutluluk üzerine. Üst üste oyunları kazandılar. Organize olamıyoruz. Anlaşamamaya başladık. Gönüllüler’in kara bulutları bizim üzerimize geldi. Son oyunlarda kaybediyoruz bu oyunu da kaybedersek işler karışır.

Mustafa Kemal: Artık kazanacağız diye düşünüyorlar.

Yiğit: Motivasyonda azalma oldu. Erken teşhisi koyduk bugün tedaviye başlayacağız. Üst üste iki oyun almışlarken oyun almanın zamanı geldi. Gönüllüler’in kıpırdanışına bir son vereceğiz.

Elif: Son zamanlarda kendini salmış bir takım olduk. Eğer enerjiyi yeniden yakalayamazsak koordine olamayız.

Adem: Oyunda herkes algılarını açsın. Biri bir şey söyleyince dinleyelim.

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Alp: Arkadaşlar hoşgeldiniz. Bugün baraka için ve ödül için mücadele edeceksiniz. Gelelim ödüle… Bugün kazanan takımı iyi şartlardaki barakaya gidecek ve waffle makinesi kazanacak. Kazanan takım wafflelarının keyfini sürecek.

Ünlüler: 6 Gönüllüler: 10 Ödül Gönüllüler takımının oldu.

Turabi oyunu kaybedince parkuru parçalamaya başladı. O anlar kameralara böyle yansıdı.

Alp: Bugünün kazananı Gönüllüler oldu. Oyun sırasında Nagihan ile Birsen arasında bir tartışma yaşandı.

Nagihan: Gerçekten oyuna kendimizi öyle kaptırdık ki ikimizde çok hırslıyız oyun sırasında çok bağırıyoruz. Ama biz arkadaşız oyuna yansımaz.

Sahra: Çok halsizim. Kolumu kaldıracak halim yok. Bu bir takım oyunu koşamadım. Benim yüzümden yavaş kaldık. Oynayamıyorsan oynama dediler ben de kenara çekildim.

Ümit: Takım olarak çok inişteyiz. Kendimizi eleştirmeliyiz. Eli sakat oynamaması lazım sonra oynuyor. Yalvar yakar oyundan çıkardık. Bu akşamki oyunda  konseye giden biz oluruz. Hırs yoksunuyuz. Toparlamazsak zorluk çekeriz.

Gönüller yataklı adaya yerleşti.

TURABİ: BUNLAR BİZİ ŞAMAR OĞLANINA ÇEVİRİR

Yağmur: O kadar mutluyum ki.. Ben bir salise ile kaybettim ama taşımalarla destek oldum. Artık tamami ile bir takım olduk. Bence birbirlerine olan inançlarını kaybetmişler.

Hakan: Takımdaki hava çok güzel. Kazanmak kazanmayı doğuruyor. Karşı takımda çatırdamalar var. Turabi parkuru kırıyor. Sahra halsiz ve takımı etkiliyor. Onlar için kötü ama bizim için iyi bir şey. Gönüllüler takımını şaha kaldıracağız.

Turabi: Ben kafayı yiyeceğim. Bunlar bizi şamar oğlanına çevirir.

Ümit: Kimseye laf da söylenmiyor bağırıyorlar. Böyle olmaz. Birbirimizi anlamayı bırakmışız. Yarışmak istemiyorsan söyle.

Elif: Kimse kimseyi zorla tutmuyor. Sahra’nın söylediklerinden rahatsız oldum. Ben yüzümden oyun kaybettik gibi bir cümle kurdu. Konu Sahra değil, bu alınganlık ile kaybetmeye devam ederiz.

Sahra: Geçen hafta haftanın performansı oldum. Bu hafta performansım düştü. Ama neden düştüğünü sormadılar. Çok önemli bir oyun var. Dokunulmazlığı alamazsak hedef gösterilebilirim.

Turabi: Sahra’ya eleştiri yapıldığında üzerine almaz ters tepki verir. İki senedir tanıyorum. Eleştirilere açık değil. Adamları şımartıyoruz acıdık acıdık acınacak hale düştük.

Adem: Bugün Sahra’ya anlattım. Merve ile Sema’nın atlet olduğunu onların daha iyi koştuğunu söyledi.