'Üçlü ilişki' itirafını duyan Fulya Öztürk, canlı yayından kovdu

Canlı yayında Fulya Öztürk şoke oldu. 1 kadın ve 3 erkeğin cinsel ilişkisini duyan Öztürk, 'midem kaldırmıyor' diyerek canlı yayından konukları kovdu.

Fulya Öztürk'ün sunduğu Fulya ile Umudun Olsun programına yasak aşk hikayesi damga vurdu.

25 yaşındaki Berkan, sosyal medyada tanıştığı Mihriban ile tanışmalarından 2 hafta sonra dünyaevine girdi. Bu evlilikten bir tane çocukları oldu.

AKRABAM DİYE SEVGİLİSİNİ EVE GETİRMİŞ

Eşi Mihriban'ın uzaktan akrabası olarak tanıttığı Ferhat'ın bir süre kendilerinde kalması için yanına çağırdığını söyleyen Berkan, ikilinin hareketlerinden şüphelenip olayı biraz araştırınca Ferhat'ın, eşi Mihriban'ın akrabası değil sevgilisi olduğunu öğrendi.

Ferhat'ın, Mihriban'ın sevgilisi olduğunu ise işe gitmek için çıktığı eve geldiğinde ikisini de bulamayınca anladı.

4 ay boyunca Ferhat ile kaçan eşi ve çocuğundan haber alamayan Berkan, savcılığa başvurdu. En sonunda ortaya çıkan karısı, kendisine barışma teklifi sundu. 

Ancak, Berkan karısının Ferhat'tan hamile olduğunu öğrendi.

Sütçülük yaparken Mihriban'la tanıştığını söyleyen Ferhat, 'Ne yani süt satarken mi aşık oldunuz? Yahu kadın evli' diyen Fulya Öztürk'e 'Ee ne olmuş? Evet o zaman aşık olduk' cevabını verdi.

Ferhat, Mihriban'ın kendisinden her geçtiğinde 3-4 litre süt aldığını söylediğinde ise Berkan, 'Ben evde hiç süt görmedim. Zaten marketten kapalı süt alıyoruz. Yalan söylüyorsunuz' dedi.