Ünlü oyuncu Anne Heche kaza geçirdi, entübe edildi

Ünlü oyuncu Anne Heche kaza geçirdi, entübe edildi

ABD’li oyuncu Anne Heche, Los Angeles’ta geçirdiği trafik kazasında ağır yaralandı. Entübe edilen yıldız oyuncunun tedavisi yoğun bakımda sürüyor.

Anne Heche (53), Los Angeles’ta evinin önünde kaza geçirdi. Heche, arabasını kendi evinin garaj kapısına çarptı ve otomobilinde büyük bir yangın çıktı.

Kazada ağır yaralanan ünlü oyuncunun aracını çok hızlı kullandığı ve birkaç kez başka yerlere de çarptığı trafik kameralarına takılırken olaydan saatler önce aracında bir içki şişesiyle görüntülendiği ABD medyasında yer alan iddialar arasında.

Actress Anne Heche 'critical' after car crash | Stuff.co.nz

Son olarak evinin garaj yolunun girişinde kontrolü kaybeden yıldız, büyük bir şiddetle garaj kapısına çarpınca aracı alev aldı ve kendisi de ciddi şekilde yaralandı.

ABD televizyonları olay yerinden canlı yayın yaparken Fox11 LA adlı kanal oyuncunun sırtındaki yanıkların açıkça görülebileceği bir halde sedyeyle ambulansa bindirildiği anı görüntüledi.

 Zaman zaman geçirdiği ruhsal sorunlardan açık yüreklilikle bahseden bir oyuncu olan Heche, oynadığı birçok Hollywood filminin yanı sıra, son yıllarda dijital platformlar için çekilen dizilerde de rol alıyordu.