Ünlü oyuncu tesettüre girdi

Ünlü oyuncu tesettüre girdi

Bir dönemin sevilen dizisi Sihirli Annem'in oyuncusu olan Damla Ersubaşı tesettüre girdi.

Eşiyle yaşadığı şiddet olayları ile gündeme gelen ve uyuşturucu bağımlısı olduğunu itiraf eden Sihirli Annem'in oyuncularından Damla Ersubaşı, tesettürlü poz verdi.

ekran-goruntusu-2024-03-25-190614.png

Sihirli Annem dizisindeki Tuğçe karakteri ile tanınan ünlü oyuncu, kocasıyla yaşadığı problemlerle gündeme geliyordu. Ünlü isim bu kez paylaştığı bir fotoğraf karesiyle gündem oldu.

ekran-goruntusu-2024-03-25-190621.png

ŞİDDET, BOŞANMA VE UYUŞTURUCU BAĞIMLILIĞI

Ersubaşı, şiddet gördüğünü iddia ettiği eşiyle boşanmış ve daha sonra yeniden barışmıştı. Yeniden yolları ayıran ve o dönem darp edildiğini iddia eden Ersubaşı, eski eşiyle tekrar mahkemelik olmuştu.

ekran-goruntusu-2024-03-25-190628.png

Mustafa Can Keser'in, eski eşi Damla Ersubaşı'na velayet davası açtığı öğrenilmişti. Keser, eline ulaşan görüntülerle mahkemeye başvurup, "Eski karım yasaklı madde kullanıyor, velayeti almak istiyorum" demişti.

ekran-goruntusu-2024-03-25-190634.png

AĞLAYARAK UYUŞTURUCU KULLANDIĞINI İTİRAF ETMİŞTİ

Çocuklarının annesinin uyuşturucu kullandığını iddia eden Mustafa Can Keser, çocukların velayetini almıştı. Çocukları elinden alınan Damla Ersubaşı ise sosyal medya hesabından ağlayarak yaptığı açıklamada uyuşturucu kullandığını itiraf etmişti.

a1-fx8g.webp

DAMLA ERSUBAŞI'NDAN TESETTÜRLÜ POZLAR

Ünlü oyuncu şimdi ise tesettürlü haliyle dikkatleri üzerine çekti. Bir tesettür ürünleri satan sayfa Ersubaşı'nın tesettürlü hallerini paylaştı.

a2-24dk.webp