Ünlü oyuncudan sokak otoparkında seks itirafı!

Ünlü oyuncudan sokak otoparkında seks itirafı!

Ünlü oyuncunun Kadıköy'deki bir ara sokakta cinsel ilişkiye girdiğine ilişkin yaptığı açıklama herkesi şok etti.

Jet Sosyete dizisinde 'İlayda Çıkrıkçıoğlu' karakterine can veren oyuncu Deniz Cengiz, sokakta seks itirafıyla gündeme bomba gibi düştü.

ekran-goruntusu-2024-02-20-165714.png

Tuluğ Özlü'nün sunduğu Umarım Annem Dinlemez isimli podcast programının konuğu olan Cengiz ara sokakta nasıl seviştiğini anlattı.

deniz-cengiz-raph.webp

"ÇOCUĞUN BÜTÜN DİZLERİ YARA OLMUŞTU"

Özlü, oyuncuya "Bir arkadaşına bile anlatamayacağın kötü bir seks hikayen var mı?" diye sordu. Deniz Cengiz soruya şöyle yanıt verdi:

''Kadıköy'de bir ara sokakta bir otoparktan birinin giriş kat balkonuna girip sevişmiştik ve çocuğun bütün dizleri yara olmuştu. En güzel yeri o. Bir de dizinin içerleri yara oldu o olayı halledene kadar. Sonra ertesi gün buluştuk. Annesi 'Ne oldu oğlum?' diye sormuş.''

ekran-goruntusu-2024-02-20-165732.png

Ünlü ismin seks hikayesi sosyal medyada gündem oldu.

DENİZ CENGİZ KİMDİR?

Deniz Cengiz,  4 Ağustos 1989 tarihinde dünyaya geldi. Kültür Üniversitesi Oyunculuk Bölümünden mezun olan Deniz Cengiz, yayınladığı komik videolar ile dikkatleri üzerine çekmiş, ve oyunculuk kariyerine Gülse Birsel’in yazarlığını üstlendiği Jet Sosyete dizisiyle başlamıştır. Sinema kariyerine ise "Deliha" filmiyle başlayan Deniz Cengiz, yeni projelerde yer almaya devam etmektedir.

ekran-goruntusu-2024-02-20-165830.png