Ünlülerin dövmeleri ve anlamları

Ünlülerin dövmeleri ve anlamları

Gonca Vuslateri'nin sırtına yaptırdığı yeni dövmesini sosyal medyadan paylaştı. Onun gibi birçok ünlü dövme yaptırmayı seviyor. Peki ünlülerin dövmeleri ve anlamları ne ifade ediyor? İşte ünlüler ve dövmeleri...

Gonca Vuslateri

Oyuncu Gonca Vuslateri, sırtına yaptırdığı büyük boy gül dövmesini Instagramhesabından takipçileriyle paylaştı. Gonca Vuslateri'nin gül dövmesi, Instagram'da 4 binden fazla beğeni aldı.

Volkan Demirel

Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel eşi Zeynep Demirel, kızları Yade (4) ve Yeda (1) ile Bodrum’daki evlerinde tatil yapıyor. Volkan Demirel’in tekne ve sahilde çekilen fotoğraflarında sırtındaki Japonca yazılmış dövme dikkat çekti. Dövmenin anlamı ise; Birinci. Volkan Demirel daha önce de isimlerinin baş harflerini ve kızlarının doğum tarihini dövme yaptırmıştı.

Elçin Sangu

Son olarak Kiralık Aşk dizisiyle ekranlara gelen ve projenin final yapmasının ardından dinlenmeye çekilen Elçin Sangu, vücuduna yaptırdığı dövmeyi sosyal medyadan paylaştı.

Bella Thorne

Sangu yeni dövmesini takipçileriyle paylaşırken altına ise "Hayatım boyunca severek taşıyacağım canım dövmem...senin sayende öyle tatlı insanlarla tanıştım ki hepsine sevgiyle sarılırım... varoluşun için yaratıcın Okan Uçkun'a ve kalem arkadaşı Deniz Çildam'a kocaman sevgiler" notunu düştü.