Uraz Kaygılaroğlu'nun sevgilisi için verdiği pozlar tepki çekti

Uraz Kaygılaroğlu'nun sevgilisi için verdiği pozlar tepki çekti

Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, fotoğraf sanatçısı sevgilisi Sayna Soleimanpour’un “Life in Plastic” adlı sergisi için objektif karşısına geçti. Kaygılaroğlu'nun pozları tepki çekti.

2014–2019 yılları arasında evli olduğu meslektaşı Melis İşiten’den dünyaya gelen Ada adında bir kız çocuğu olan Uraz Kaygılaroğlu kısa süre önce fotoğraf sanatçısı Sayna Soleimanpour ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

Perşembe akşamları Star TV’de ekrana gelen Sakla Beni dizisinde Mete karakterine hayat veren Uraz Kaygılaroğlu, sevgilisinin “Life in Plastic” isimli sergisi için objektif karşısına geçti.

Ünlü oyuncunun verdiği pozlar resimle birleştirilerek sergide tablo olarak yer aldı.

“YOLUN AÇIK OLSUN”

Sergideki tablosunun yanı başında sevgilisiyle birlikte poz veren Uraz Kaygılaroğlu bu pozu takipçileriyle de paylaşmayı ihmal etmedi. 36 yaşındaki ünlü ismin ‘yolun açık olsun’ notunu düştüğü karesini yoruma kapatması dikkat çekti.

1.jpeg1.jpeg

Ancak sergi için  verilen pozlar kısa sürede gündem oldu. Özellikle Uraz Kaygılaroğlu'nun elinde kasap bıçağı, sevgilisinin kesik kafasını tutuğu poz tartışma yarattı.Kadın cinayetlerinin, kadına şiddetin bir gün olsun dinmediği Türkiye’de, söz konusu pozlar ortalığı ayağa kaldırdı. 

o.jpg

Uraz Kaygılaroğlu, gelen tepkilerin ardından ''Sakin olalım arkadaşlar'' notunu düştüğü bir paylaşım yaptı.

Söz konusu açıklama serginin amacı ve ele aldığı konu yer aldı.

rf.jpeg