Yalı Çapkını'nda şok ayrılık! Başroldeki isim bırakıp gitti

Yalı Çapkını'nda şok ayrılık! Başroldeki isim bırakıp gitti

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda yaşanan ayrılık herkesi şok etti. Başrol oyuncusunun vedası yürek burktu.

Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını'nda yine dikkat çeken olaylar meydana geldi. Dizi, 2. sezonuyla adından söz ettirmeye devam ederken, reyting rekortmeni dizide bomba bir ayrılık yaşandı. O isim Yalı Çapkını'na veda etti.

3-mart-yali-capkini-bu-aksam-var-mi-bugun-yali-capkini-var-mi-yok-mu-yali-capkini-yeni-bolum-saat-kacta-ne-zaman-6180.jpg

Yalı Çapkını, ilk sezonuyla ekranlarda fırtınalar estirmişti. Dizi, ikinci sezonuyla izleyiciden çok sayıda eleştiri alsa da adından söz ettirmeye devam ediyor. Yalı Çapkını, oyuncu değişiklikleriyle de gündeme geliyor. Dizinin başrol oyuncularından biri veda edince herkes hayret etti. 

18128474-728xauto.webp

İşte Yalı Çapkını'na veda eden oyuncu...

jo-j-wjrwiz-eim-h-wd-u-dc-xca-a.webp

NÜKHET'TEN YALI ÇAPKINI'NA YÜREK BURKAN VEDA

Nükhet karakteriyle 2. sezonda dahil olan Binnur Kaya, son bölümde diziye veda etti. Kaya, diziden ayrılışını duygusal bir mesajla duyurdu.

ekran-goruntusu-2024-03-24-101412.png

Halis Ağa'nın Londra'da yaşayan kızı Nükhet olarak yalıya gelip ortalığı iyice karıştıran Kaya, senaryo değişikliği nedeniyle diziye veda etti.

"ASLOLAN YOLU ADABIYLA YÜRÜMEK"

Nükhet karakteri hastalığı için yurt dışına giderek diziden ayrılınca, Binnur Kaya da bir Instagram paylaşımı yaptı: 

"Her yolculuk sürprizlerle, çeşit çeşit deneyimlerle dolu; aslolan yolu adabıyla yürümek... Yolda karşılaştığın güzel dostluklar yolculuğun en büyük hediyesi... Kucağım hediyelerle dolu bitiriyorum bu yolculuğu,yeni yolların, deneyimlerin heyecanıyla... Beraber geçen bu zaman için güzel arkadaşlarıma, değerli büyüklerime ve kıymetli seyircimize teşekkür ederim..."

ekran-goruntusu-2024-03-24-101416.png

BİNNUR KAYA KİMDİR?

 

Aslen Elazığlı olan Binnur Kaya 1972 yılında Ankara’da dünyaya geldi.Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi’nden mezun olan Kaya hemen ardından İstanbul’a yerleşti. Ankara Sahnesi, Karatahta isimli Çocuk Tiyatroları ve Bakırköy Belediye Tiyatrosu’nda çalışan Kaya daha sonra Beşiktaş Kültür Merkezi oyuncu kadrosuna katıldı. İlk televizyon dizisi Kaynanalar olan Kaya; 2007- 2008 sezonunda ise Avrupa Yakası dizisine dahil oldu.2010 yılında Vavien filmindeki rolüyle 42.Sinema Yazarları Derneği Ödülleri’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü alan Kaya 2014 yılında ise 21.Magnum Altın Kelebek Ödülleri’nde Aramızda Kalsın dizisindeki rolü ile En İyi Kadın Komedi Oyuncusu seçildi.