Yasağı delen Demet Akalın: Biz televizyoncuyuz

Yasağı delen Demet Akalın: Biz televizyoncuyuz

AKP'li belediye, koronavirüs önlemleri kapsamında restoranlara getirilen müşteri kabul etme yasağını şarkıcı Demet Akalın ve Alişan için delmişti.

Son dönemde hızla yükselişe geçen koronavirüs vakaları nedeniyle hükümet bir dizi önlemler almıştı. Bunlardan birisi de restoranların müşteri kabul etme kısıtlamasıydı. Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine giden şarkıcı Demet Akalın ve Alişan için kısıtlamaya rağmen Şanlıurfa Belediyesi'ne ait Cumhuriyet Parkı Sosyal Tesisleri'ndeki restoran açılmıştı. Şanlıurfa’da Koronavirüs yasağını Demet Akalın ve Alişan için delen AKP’li Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Demet Akalın gelen eleştirilerin ardından açıklama yaptı.

113214124112423421.jpgBelediyeden açıklama geldi 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:

"Sanatçı Demet Akalın ve Alişan, Kültür ve Turizm Bakanlığımızın ‘Karahantepe’ açıklamasından sonra STAR TV adına Şanlıurfa’ya gelerek Göbeklitepe, Balıklıgöl ve Karahantepe gibi tarihi mekanlarımızı tanıtmak, Şanlıurfa’nın benzersiz gastronomisine dikkat çekmek istemişlerdir.

Sanatçılar, halka açık olmayan bir mekanda maske, mesafe ve sosyal mesafe kuralları çerçevesinde misafir edilmişlerdir. Benzer programlar, her gün hemen tüm televizyon kanallarında bu şekilde yapılmaktadır. Bu konuda yapılan kasıtlı manipülasyonlara karşı hukuki haklarımızı kullanacağımızı kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz."

​​​​​​​'Demet Akalın: Televizyoncuyuz

Demet Akalın, gelen tepkiler üzerine Twitter hesabından açıklama yaptı.

AKP’li belediyenin açıklamasını paylaşan şarkıcı Demet Akalın ise, “Açıklama yapmak bile üzücü!! Biz televizyoncuyuz ve kurallar çerçevesinde misafir edildik!” diye kaydetti.

43167543765846867.jpg