Yaşar İpek ayrıldık diyor, Seren Serengil yalanlıyor

Yaşar İpek ayrıldık diyor, Seren Serengil yalanlıyor

Şarkıcı ve oyuncu Seren Serengil sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla kısa süre önce ayrıldığı şarkıcı Yaşar İpek'e göndermede bulundu.

Gülben Ergen’le girdiği polemik sonrasında hakkında zorlama hapsi kararı çıkartılan ve üç gün hapis yatarak magazin gazetelerinin bir numaralı gündem maddesi olmayı başaran Seren Serengil, şimdilerde kafa karıştıran aşk trafiğiyle gündemde… Hapse girmeden kısa bir süre önce aşk yaşamaya başladığı Yaşar İpek’le birlikte, cezaevinden çıktıktan sonra aşkını dolu dizgin yaşamaya başlayan Seren Serengil, yaptığı açıklamalarla kafa karıştırıyor. Bizzat sevgilisi Yaşar İpek, geride bıraktığımız günlerde ilişkilerinin bittiğini duyurmuş ve sosyal medya hesabından açıklamada bulunmuştu. Şarkıcı, Instagram hesabından “Sevgili arkadaşlar Seren Hanım ile ilişkimizi bitirmeye karar verdik… Allah herkese kalp rahatlığı nasip etsin” mesajını paylaştı.

SEREN YAPTIĞI PAYLAŞIMLA AYRILIĞI YALANLADI

Şarkıcı Seren Serengil bu paylaşımdan sadece birkaç gün sonra sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla adeta sevgilisi Yaşar İpek’i yalanlayarak çok ilginç bir açıklamada bulundu. Sevgilisi İpek’in açıklamasını ‘yalan dolan haberler’ olarak tanımlayan Serengil ‘İnadına daha çok seveceğim’ diyerek takipçilerinin kafasını karıştırdı. Şarkıcı ve sunucu Serengil’in bu satırları hakkında; “Ben de Seren’in aşkından istiyorum’ şeklinde yorumlar yapıldı.