Yasmin Erbil'den tribünde dekolte şov

Yasmin Erbil'den tribünde dekolte şov

Yasmin Erbil'den dekolteli tribün pozu geldi. Ünlü ismin pozunu görenler hayran kaldı.

Yasmin Erbil, cesur pozlarına bir yenisini ekledi. Ünlü ismin son pozuna bakan bir daha bakmadan edemedi.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, Instagram hesabından paylaştığı cesur pozlar ile gündem olmaya edvam ediyor. Erbil son olarak ayna karşısında verdiği pozlar ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 

Instagram'da 344 bin takipçisi bulunan 28 yaşındaki Yasmin Erbil, paylaştığı fotoğraf kareleri ile beğeni topluyor.

65eb15d158f93242-w1200xh1699-1-8cyf.webp

TRİBÜNDE DEKOLTELİ POZLAR

Survivor yarışmacısı Yiğit Poyraz ile ilişkisi olan Yasmin Erbil, sevgilisi yokken yalnızlığın keyfini sürüyor.  Sosyal medya paylaşımları ile görenleri kendine hayran bırakan Yasmin Erbil şimdi de tribünde poz verdi.

65eb15d1838d7728-w1200xh1474-ofo9.webp

Anadolu Efes ile Bayern Münih arasında oynanan EuroLeague mücadelesini tribünden takip eden Erbil verdiği pozları Instagram hesabından paylaştı.

65eb15d101192151-w1200xh1715-fqnv.webp

YASMİN ERBİL KİMDİR?

Ünlü televizyon sunucusu Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, 2 Aralık 1995 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Annesi ünlü oyuncu Nergis Kumbasar'dır. Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar çifti, Yasmin Erbil'in doğumundan bir yıl sonra, yani 1996 yılında boşanma kararı almışlardır.

Eğitim hayatına Saint Benoit Fransız Kız Lisesi'nde başlayan Yasmin Erbil, Mehmet Ali Erbil'in ilk evliliğinden olan ablası Sezin Erbil ve son evliliğinden dünyaya gelen erkek kardeşi Ali Sadi ile birlikte büyümüştür.

Yasmin Erbil, ailesinin izinden giderek reklam yüzü ve oyunculuk kariyerine odaklanmıştır. Mehmet Ali Erbil'in ikinci eşi ve Nergis Kumbasar'ın kızı olarak, genç yaşına rağmen adını televizyon dünyasında duyurmayı başarmıştır.

Ünlü isim, aynı zamanda televizyon programı Survivor Poyraz ile olan ilişkisiyle de gündemde yer almaktadır. Yasmin Erbil'in sevgilisi olan Survivor Poyraz ile ilişkisi, medya ve takipçileri tarafından büyük bir ilgiyle takip edilmektedir.