Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın mahkemelik mi oluyor! Taşkın'dan açıklama

Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın mahkemelik mi oluyor! Taşkın'dan açıklama

Yılmaz Erdoğan'dan görüntülerinin habersiz çekildiği iddiasıyla Cansu Taşkın ve Elif Vurgun'a dava açacağı öne sürüldü.

Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın hakkındaki aşk iddiaları çiftin yayınlanan son görüntüleriyle alevlenmişti. Ancak hiç beklenmedik gelişmeler yaşandı. Erdoğan'ın Taşkın kardeşlere dava açma hazırlığında olduğu iddia edildi. 

ekran-goruntusu-2024-04-16-164058.png

İZİNSİZ YAYIN NEDENİYLE DAVA AÇIYOR

Yılmaz Erdoğan'ın bir süredir birlikte olduğu öne sürülen Cansu Taşkın ile kız kardeşine "fotoğraflarını izinsiz yayınladıkları için" dava açacağı iddia edildi.

ekran-goruntusu-2024-04-16-164106.png

KAFALARI KARIŞTIRAN AŞIKLAR MAHKEMELİK OLUYOR

Cansu Taşkın bir röportajında Yılmaz Erdoğan ile aşk yaşadığını teyit etmişti. Taşkın'ın açıklamasının ardından kardeşi Elif Vurgun, Yılmaz-Taşkın ikilisinin fotoğraflarını sosyal medyada yayınlamıştı.

ekran-goruntusu-2024-04-16-164117.png

Halk TV'den Mustafa Balcı'nın haberine göre; Yılmaz Erdoğan, avukatlarına iki isim hakkında dava açılması için talimat verdi.

HABERSİZ KAYDEDİLMİŞ

Habere göre; Cansu Taşkın ve Elif Vurgun, ağustos ayında misafir olarak Erdoğan'a ait çiftlik evine gitti. Evde 'anı olması' amacıyla Yılmaz Erdoğan ile bazı fotoğraflar çektiren ikili, sosyal medyaya servis edilen yakınlaşma görüntülerini ise Erdoğan'dan habersiz şekilde kaydetti.

ekran-goruntusu-2024-04-16-164131.png

İddiaya göre, Yılmaz Erdoğan, bu görüntülerin, Elif Vurgun tarafından telefonla konuşur gibi yapılarak çekildiğini düşünüyor.  

CANSU TAŞKIN'DAN YALANLAMA

Öte yandan Cansu Taşkın da Instagram hesabından yaptığı açıklamada kendisine ulaşan bir dava kaydının olmadığını ve haberlerin asılsız olduğunu öne sürdü. Taşkın ayrıca çıkan haberlerle ilgili de yasal işlem başlatacağını söyledi.