Apar topar ekrandan ayrıldı. Kimse ne olduğuna anlam veremedi! NTV'de veda

Apar topar ekrandan ayrıldı. Kimse ne olduğuna anlam veremedi! NTV'de veda

Yaklaşık 25 yıldır NTV’de görev alan Gökhan Gerçek, NTV' veda etti. NTV'deki ayrılık herkesi çok şaşırttı

Medyaradar.com’un yayınladığı habere göre NTV’de görev alan başarılı polis adliye muhabiri Gökhan Gerçek kanalla yollarını ayırdı. Gökhan Gerçek, yaklaşık 25 yıldır kanalda görev alıyordu.

‘G. G. KAÇAR…’


Deneyimli gazeteci, vedasını sosyal medya hesabından ayrılığı Frank Sinatra'nın “ My way“ isimli parçasıyla ve “Gökhan Gerçek kaçar” notuyla duyurdu.

GÖKHAN GERÇEK KİMDİR?

Gökhan Gerçek, Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun oldu. Hürriyet Ankara bürosunda foto muhabirliği yapan Gerçek, ardından NTV’ye transfer olmuş ve yaklaşık 25 yıldır da NTV’de görev alıyordu. 

scr-20231005-izgy-zvas-jkrr.jpg

Gökhan Gerçek, Çağdaş Gazeteciler Derneği 2010 Başarılı Gazetecileri Ödülleri'nde 'Televizyon Haber' kategorisinde ''Yargı, Yargıyı Dinledi'' haberi ile, 2012 yılında yine ‘Televizyon Haber’ kategorisinde 'Kod adı umut' haberiyle, 2015 yılında ise “IŞİD yazışmaları” haberiyle ödüle layık görülmüştü.

BAŞKA VEDALAR OLACAK MI?

Öte yandan gelen bilgilere göre NTV'de başka ayrılıkların yaşanabileceği konuşuluyor. 

ARALIK ÖNCESİ MEDYADA MAAŞ KRİZİ

Bazı medya kuruluşlarında ise Aralık öncesinde maaş krizi yaşanıyor. Çok sayıda TV kanalı ve gazete çalışanlarını Ocak ayı öncesinde bir bahane bularak işten çıkarıyor. Bu gelişme üstelik iktidara yakın medya kuruluşlarında bile mevcut. Çok sayıda gazetecinin Ocak öncesinde işsiz kalmasından endişe duyuluyor. 

İlgili Haberler