Apar topar Yalı Çapkını dizisine veda etti! Star TV'den resmen ayrılığı kesinleşti...

Apar topar Yalı Çapkını dizisine veda etti! Star TV'den resmen ayrılığı kesinleşti...

Star TV'deki Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu'nun başrollerindeki Yalı Çapkını dizisinde beklenmedik veda. ATV'de yayımlanacak olan yeni diziye geçen oyuncu herkesi hamlesiyle çok şaşırttı.

Star TV ekranlarında yayımlanan Yalı Çapkını dizisine ani bir giriş yapan Tarık karakteri beklenmedik bir şekilde diziden ayrıldı.

Daha önce Alina Boz’un başrollerinde yer aldığı Bir Peri Masalı dizisinde yer alan Baran Bölükbaşı sonrasında ise Yalı Çapkını dizisine geçmişti.

Dizideki ömrü kısa oldu. Apar topar diziye veda eden Baran Bölükbaşı şimdi de kanal değiştirdi.

ATV’DEN YENİ DİZİSİ BOMBASI

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın aktardığı habere göre; Bir çocukluk aşkı ve onun etrafında yaşanan hesaplaşmanın etkili bir dille anlatılacağı "Yıldızlar Bana Uzak" dizisinin ikinci erkek başrol oyuncusu belli oldu.

atv-kimin-atv-sahibi-kim-atv-ne-zaman-kuruldu-14764001-319-amp.jpg

Burcu Kıratlı (Güneş), Furkan Andıç (Rüzgar), Gürkan Uygun (Yahya) ve İnanç Konukçu‘yu (Murat) buluşturan “Yıldızlar Bana Uzak” dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. O3 Medya ile Ortaks Yapım‘ın çekeceği dizinin atv‘de yayınlanması planlanıyor. Bir çocukluk aşkı ve onun etrafında yaşanan hesaplaşmanın etkili bir dille anlatılacağı dizinin ikinci erkek başrol oyuncusu belli oldu.

3583332-1200x627.jpg

Dizinin Han’ı genç kuşağın başarılı oyuncularından Baran Bölükbaşı oldu. Son olarak “Yalı Çapkını” dizisinde Tarık rolüyle seyirci karşısına Bölükbaşı’nın “Yıldızlar Bana Uzak” dizisinde hayat vereceği Han, Güneş’e aşıktır ve onunla evlenmek istemektedir. Bahadır İnce‘nin yöneteceği diziyi “Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi”ni de kaleme alan Ercan Uğur yazıyor.

YENİ OYUNCULAR DA KATILACAK

Öte yandan gelen bilgiye göre; ATV ekranlarında yayımlanacak olan "Yıldızlar Bana Uzak" dizisine başka genç yetenekler de dahil olacak. Yeni oyuncuların kimler olacağı şimdiden büyük merak konusu olmuş durumda.

İlgili Haberler