Final iddiaları vardı. TRT1 yönetiminden Teşkilat dizisi için yeni karar! Resmen duyuruldu...

Final iddiaları vardı. TRT1 yönetiminden Teşkilat dizisi için yeni karar! Resmen duyuruldu...

TRT1 ekranlarında yayımlanan ''Teşkilat'' adlı TV dizisi için final kararı verildiği öne sürülmüştü. Bu iddialar doğru çıkmadığı gibi TRT1 yönetimi Teşkilat dizisi için önemli bir karar daha aldı. Teşkilat dizisinde değişim başlıyor.

TRT1 ekranlarında yayımlanan Teşkilat dizisi bu sezonda da ekranda olacak. Pazar akşamları yayımlanan dizinin en güçlü rakibi ise Kanal D'de ekrana gelen Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrollerindeki Yargı dizisi. Yargı dizisine rakip olan Teşkilat kadrosunu yenilemeye devam ediyor.

YENİ OYUNCULAR KATILIYOR

TRT1 ekranlarında yayımlanan Teşkilat dizisinin final yapacağı öne sürülmüştü. Bu iddialar doğru çıkmadığı gibi diziye peş peşe yeni oyuncular katılıyor.

TRT1 yönetimi de iddiaları doğruladı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığı habere göre; TRT'nin reyting rekortmeni dizisi Teşkilat'ın 4. sezon ilk bölümünün ekim ayının 2. haftası yayınlanması planlanıyor.

607c633786b2470a6c59e856.jpg

“Teşkilat” dizisinin yeni sezon çekimleri tüm hızıyla sürüyor. Burak Arlıer‘in yönettiği Tims&B imzalı dizinin yeni sezona ekim ayının ikinci haftası başlaması bekleniyor. Murat Yıldırım‘ın başrolünü oynadığı dizinin ekibine bu sezon Aybüke Pusat, Cengiz Bozkurt, Sarp Levendoğlu, Selin Genç, Tuğçe Açıkgöz ve Ceyhun Mengiroğlu dahil olmuştu. Ekibe son olarak bir yeni oyuncu daha katıldı. 

barbaroslar-akdenizin-kilicinin-rosasi-melisa-akman-elime-ilk-kez-kilici-aldigimda-soka-girdim-1654524138892.jpg

Melisa Akman“Teşkilat”ta Nazlı rolüne hayat verecek ve bomba uzmanı bir ajanı olarak seyirci karşısına çıkacak. Öte yandan dizinin flashback sahneleri için Bosna’da çekim yapılacak.

TEŞKİLAT DİZİSİ HAKKINDA BİLGİLER

Teşkilat, Tims&B Productions imzalı, ilk bölümü 7 Mart 2021 tarihinde yayımlanan, Milli İstihbarat Teşkilatı'nda çalışan özel bir ekibin iş hayatı ile birlikte özel hayatını da konu edinen aksiyon, istihbarat ve dram türündeki Türk televizyon dizisidir.

HAZİRAN SONUNA DEK DEVAM EDECEK

Teşkilat dizisi haziran 2024'e kadar devam edecek. Herhangi bir final kararı ise söz konusu değil. Teşkilat dizisinin 2025 yılında devam edip etmeyeceği ise bu yıl elde edeceği reyting raporlarına bağlı.

İlgili Haberler