FOX TV apar topar final dedi! Ekrandan alınmasına seyirciler tepki yağdırıyor...

FOX TV apar topar final dedi! Ekrandan alınmasına seyirciler tepki yağdırıyor...

FOX TV ekranlarında yayımlanan bir TV dizisi daha final yapıyor. Seyirciler FOX TV'ye final kararından ötürü tepki yağdırdılar. Peki ama Burcu Özberk ile Şükrü Özyıldız’lı Ruhun Duymaz dizisi neden final yapıyor? İşte FOX TV'nin finaliyle ilgili bilgiler

Burcu Özberk ile Şükrü Özyıldız’lı Ruhun Duymaz dizisi, izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen bir dizi olmuştu. Dizi kısa sürede özellikle genç kesimi etkilemişti.

GÖNÜL DAĞI GELDİ İŞLER DEĞİŞTİ

Cumartesi akşamları FOX TV’de yayınlanan bu dizi, 9. bölüm ile final yapacağı resmi olarak açıklandı. TRT1 ekranlarında yayımlanan Gönül Dağı dizisi izlenme rekorları kırmaya devam ediyor.

REYTİNGLER DİBİ GÖRDÜ

Gönül Dağı dizisinin reytinglerde üst düzey başarı elde etmesi FOX TV'yi zora soktu. FOX TV yönetimi Burcu Özberk ile Şükrü Özyıldız’lı Ruhun Duymaz dizisinin finaline karar verdi. Bu gelişme FOX TV seyircilerini derinden üzdü.

ruhun-duymaz-dizisi-nerede-cekildi-ruhun-duymaz-istanbulun-neresinde-cekiliyor-001.png

KANAL GERİ ADIM ATMIYOR

Burcu Özberk ile Şükrü Özyıldız’lı Ruhun Duymaz dizisinin final yapacak olmasına FOX TV seyircileri tepki gösterdi. Kanal yönetimi ise eleştirilere rağmen geri adım atmadı. Burcu Özberk ile Şükrü Özyıldız’lı Ruhun Duymaz dizisi resmen final yaparak ekranlara veda edecek. 

Ruhun Duymaz Dizisi Neden Final Yapıyor?

Türk televizyon tarihinde kısa sürede büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Ruhun Duymaz dizisi, Cumartesi akşamları FOX TV ekranlarında yayınlanarak izleyicileri ekran başına kilitlemişti. Ancak, son bölümü olan 9. bölüm ile final yapacak olan dizi, izlenme oranlarının düşük olması sebebiyle kanal tarafından sonlandırıldı.

ruhun-duymaz-haber-resim-5f8c8d97-aa40-4acc-8a46-2b6d1bb9f33c.jpg

Gecce.com.tr'deki habere göre; FOX TV'de yayımlanan ''Ruhun Duymaz Dizisi'' 30 Eylül 2023 Pazar günü son kez ekrana gelecek.

Ruhun Duymaz, O3 Medya imzalı, ilk bölümü 24 Temmuz 2023 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Aytaç Çiçek'in üstlendiği, senaryosunu Ayşe Üner Kutlu'nun kaleme aldığı romantik komedi türündeki Türk televizyon dizisidir. Başrollerini Burcu Özberk ve Şükrü Özyıldız paylaşmaktadır

İlgili Haberler