FOX TV'ye seyircilerden tepki yağıyor. Apar topar yayından aldılar

FOX TV'ye seyircilerden tepki yağıyor. Apar topar yayından aldılar

Fox Tv'nin sevilen dizisi Ruhun Duymaz reyting savaşlarına yenik düşerek ekrana veda edecek. FOX TV'nin final kararına tepki yağdı...

FOX TV ekranlarında yayınlanan bir dizi daha final yapacak. Ruhun Duymaz dizisine final kararı verilmesinin ardından seyirciler kanala tepki yağdırdı. Aydınlık'ta yer alan içeriğe göre; Yakın bir zamanda yayın hayatına başlayan başrollerini Şükrü Özyıldız ve Burcu Özberk'in paylaştığı Ruhun Duymaz dizisinin henüz 8 bölümü ekranlara gelmişti. Reyting savaşına yenik düşen Ruhun Duymaz dizisi için final kararı verildi. Yönetmenliğini Aytaç Çiçek'in yaptığı, senaryosunu Dilek İyigün ve Deniz Gürlek'in yazdığı Ruhun Duymaz 9. bölümüyle ekranlara veda ediyor. 

kapak-170437.jpg

YAYIN SAATİ DEĞİŞTİ

FOX TV'nin sevilen dizisi Ruhun Duymaz final kararıyla sevenlerini üzdü. Cumartesi akşamları 20:00da yayınlanan dizinin final bölümü 22:30da ekranlara gelecek. 

RUHUN DUYMAZ KONUSU NEDİR?

Ruhun Duymaz, ajan temalı bir dizi olacak. Koral ailesi Türkiye’nin en büyük Mücevherat sahibidir. Ajan Onur, Kaçakçı Civan Koral’ı kaçakçılık yaparken durdurmaya çalışacak. Onur (Şükrü Özyıldız) gözü işinden başka bir şey görmeyen bir ajan; Ece (Burcu Özberk) ise bin bir hüneri ile göz kamaştıran profesyonel bir hırsız olarak karşımıza çıkacak. Ruhun Duymaz, aşk dolu hikayesi ile herkesin dikkatini çekecek. 

ilk-bolumuyle-rekor-kiran-ruhun-duymaz-oyunculari-ve-karakterleri-kim-ggap.jpg

RUHUN DUYMAZ OYUNCULARI

Ruhun Duymaz dizisinin oyuncuları arasında, Burcu Özberk, Şükrü Özyıldız, Tuğrul Tülek, Mert Öner, Zuhal Gencer, Şehsuvar Aktaş, Aslı Sümen, Ülkü Duru, Ilgaz Kaya yer alıyor.

pagevdb.jpg

ESKİ BÖLÜMLER NE OLACAK?

Yurtgazetesi.com.tr editörlerinin edindiği bilgiye göre; Ruhun Duymaz dizisinin eski bölümleri youtube üzerinden izlenebilecek. 

İlgili Haberler