Sözcü TV'de neler oluyor? Apar topar kanalla yolları ayrıldı. Yeni adresi de belli oldu

Sözcü TV'de neler oluyor? Apar topar kanalla yolları ayrıldı. Yeni adresi de belli oldu

Fatih Portakal’ın ana haber sunucusu olduğu Sözcü TV’de beklenmedik bir veda yaşandı. Yeni televizyon kanalı kuracağını açıklayan Ersan Şen artık Sözcü TV’de yer almayacak.

Halk TV, KRT, TELE1 ve Sözcü TV’ye yeni bir rakip TV kanalı geliyor. Ersan Şen tarafından kurulacak TV kanalı için hazırlıklara başlandı.

SÖZCÜ TV YOLLARI AYIRDI

Ersan Şen’in TV kanalı kuracağını açıklamasının ardından beklenmedik bir gelişme yaşandı. Medyatava.com sitesindeki habere göre; Sözcü TV'de Ersan Şen depremi... Kanal, yeni bir televizyon kanalı kuran hukukçu Ersan Şen ile yolları ayırdı.

prof-dr-ersan-sen-aslen-kayser-1677969851-abvesh.jpeg

Prof. Dr. Ersan Şen ve gazeteci İsmail Saymaz Sözcü Tv'de Sokağın Sözü adlı programda Serap Belovacıklı'nın moderatörlüğünde bir araya geliyor ve gündemdeki gelişmeleri tartışıyorlardı.

Sokağın Sözü'yle ilgili dikkat çekici bir gelişme yaşandı.

Ersan Şen kısa bir süre önce Ekol TV adlı bir televizyon kurmak için harekete geçmiş ve kadro kurulması için de kanalın genel yayın yönetmenliğine Faruk Demirel'i getirmişti.

Bu gelişmeden hemen sonra Sözcü TV'de Ersan Şen'in de konuk programda olduğu Sokağın Sözü ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

1681195101816-ersan-sen.jpg

Kanal yönetimi yeni bir kanal kuran Ersan Şen ile çalışmama kararı aldı ve bu karar da Şen'e tebliğ edildi.

Alınan bilgiye göre bu gelişmeden sonra Serap Belovacıklı programı sunmaya devam edecek ancak İsmail Saymaz ile birlikte güncel konular bu kez farklı konuklarla masaya yatırılacak.

ERSAN ŞEN ÇALIŞMALARI GİZLİ YÜRÜTÜYOR

Öte yandan Ersan Şen tarafından kurulan Ekol TV peş peşe yeni transferler gerçekleştiriyor. Ersan Şen’in kurduğu TV kanalında medya dünyasının uzman isimlerinin yer alacağı konuşuluyor. Çalışmalar tamamen gizli yürütülürken henüz kanalla ilgili başka bir açıklama yapılmış değil.

İlgili Haberler