Star TV apar topar ekrandan alma kararı aldı. Seyircilerden tepki yağıyor!

Star TV apar topar ekrandan alma kararı aldı. Seyircilerden tepki yağıyor!

Star TV ekranlarında yayımlanan Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu'nun başrolünü paylaştığı "Çöp Adam" dizisinden gelen haberler kötü. Star TV ani final kararı verdi.

Birçok dizi yeni sezona merhaba derken birçok dizi için ise final haberleri gelmeye başladı. Star TV ekranlarında yayımlanan bir dizi daha final yapacak. Bu gelişme seyircileri derinden üzmüş durumda.

Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu'nun başrolünü paylaştığı "Çöp Adam" bu sezon aldığı düşük reytinglerle dikkat çekmekteydi. Star TV ayırmış olduğu dev bütçeye rağmen "Çöp Adam" dizisinin finaline karar verdi.

SEYİRCİLER TEPKİ GÖSTERDİ

Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu'nun hayranları Star TV’nin final kararına tepki gösterdi. Birçok kişi Star TV’yi sosyal medyadan topa tuttu ancak kanal geri adım atmadı.

ÇÖP ADAM NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Birsen Altuntaş’ın aktardığı habere göre; Çöp adam dizisinin finaliyle ilgili detaylar da belli oldu.

copadamtvdizi-351281538-156838040708659-6473099947990243640-n-850x567.jpg

“Çöp Adam” dizisi önceki hafta sezonu çok düşük reytinglerle açmış, bu hafta da aynı şekilde beklentinin çok altında izlenme rakamlarına ulaşmıştı. Son gelen haberler eğer dizi önümüzdeki hafta da çok düşük reytingler alırsa 30. bölümde bitirileceği yönünde… Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu‘yu buluşturan dizide olaylar bu sezon Tamer ve Peri çiftinin kaçırılan bebeklerinin üzerine yoğunlaşmıştı.

İlgili Haberler