Star TV Yalı Çapkını herkesi üzdü! Yalı Çapkını final tarihiyle ilgili bilgiler

Star TV Yalı Çapkını herkesi üzdü! Yalı Çapkını final tarihiyle ilgili bilgiler

Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu'nun başrollerindeki Yalı Çapkını dizisinin final tarihiyle ilgili bilgiler geldi

Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu'nun başrollerindeki Yalı Çapkını dizisinin final merak ediliyordu.

Yalı Çapkını dizisi mayıs 2024 tarihinde final yaparak ekranlara veda edecek. Yalı Çapkını dizisinin normalde tek sezon olduğu öne sürülüyordu.

Ancak dizi 1 sezon daha devam kararı almıştı.

Yalı Çapkını, OGM Pictures imzalı, ilk bölümü 23 Eylül 2022 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Burcu Alptekin ve Alptekin Bozkurt'un üstlendiği, senaryosunu Mehmet Barış Günger, Leyla Uslu Oter ve Ekin Akçay'ın kaleme aldığı dram ve romantik türdeki Türk televizyon dizisidir. 

YENİ OYUNCU DAHİL OLDU

Öte yandan Star TV ekranlarının sevilen dizisi Yalı Çapkını dizisine bir oyuncu daha katıldı.

sabah.com.tr'deki içeriğe göre; Sezon sonunda projeden ayrılan Buçe Buse Kahraman ve Toprak Sağlam, projeye geri döndürüldü. Böylece yurtdışına gitmiş gibi gösterilen Pelin ve annesi, sinsi planlarını hayata geçirmek için hikayeye yeniden dahil edildi.

 

Her Cuma akşamı izleyici karşısına çıkan dizinin kadrosuna flaş bir oyuncu daha katıldı. Son olarak Teşkilat dizisinde izleyici karşısına çıkan usta oyuncu, dram ve romantik türlerindeki diziye dahil oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre usta oyuncu Turgut Tunçalp, Yalı Çapkını dizisinin kadrosuna dahil oldu. Tunçalp, dizide Buse Buçe Kahraman'ın hayat verdiği Pelin'in dayısına hayat verecek.

İlgili Haberler