Çamaşırlarını bembeyaz yapacak 3 malzemeli deterjan karışımı! İşe yarıyor

Çamaşırlarını bembeyaz yapacak 3 malzemeli deterjan karışımı! İşe yarıyor

Beyaz çamaşırlar, renginden dolayı kiri çok rahat göstermektedir. Sizler için çamaşırlarınızı bembeyaz yapacak 3 malzemeli deterjan karışımını derledik. İşte o karışım

Beyaz çamaşırların lekesiz ve kar gibi beyaz olması, çamaşır yıkamanın en zorlu aşamalarından biridir. Ancak endişelenmenize gerek yok, çünkü size beyazlarınızın göz kamaştırıcı bir görünüme kavuşması için etkili bir yöntem sunuyoruz.

Beyaz perdeleriniz, gömlekleriniz, tişörtleriniz, ayakkabılarınız ve masa örtüleriniz artık istediğiniz kadar beyaz olacak. Bunun için ihtiyacınız olan tek şey, üç malzemeden oluşan bir deterjan karışımıdır.

Beyazlarınızın lekelerinden kurtulmak için uygulayabileceğiniz bu yöntem, yüksek ısıda bile istenilen temizliği sağlayacaktır. Artık çamaşır yıkarken yaşadığınız dertler son bulacak.

Hazırsanız, size bu etkili deterjan karışımının nasıl hazırlanacağını anlatalım.

ÇAMAŞIRLARINI BEMBEYAZ YAPACAK DETERJAN KARIŞIMI


Beyazlarınız için kullandığınız çamaşır deterjanı, tek başına etki etmiyorsa o zaman bazı küçük eklemeler yaparak işleri kolaylaştırabilirsiniz. Deterjanınızın içine bir paket çamaşır sodası ilave edin. Üzerine de yarım paket temizlik karbonatı eklediğinizde işler tamam. Tüm bu malzemeleri ekledikten sonra deterjanı iyice karıştırın.

Beyazlarınızı yıkayacağınızda bu karışımdan kullanın. Çamaşırlarınız makineden çıktıktan sonra gözlerinize inanamayacaksınız. Artık kir ve kötü görüntüye bu karışımla birlikte son verebilirsiniz.

Bazı kumaşlarda yıpratıcı etki yaratabileceği için çok ince kumaşlı beyazları bu karışımla yıkamanız tavsiye edilmez. Yıkama sırasında 40 derece yeterli olacaktır. Beyazlar haricindeki renklerde kullandığında ağartma yapabilir. O nedenle kıyafetlerinizin beyaz olduğundan emin olun.

haberciniz, yurtgazetesi.com.tr

İlgili Haberler