Hayır mı Chery mi? 450 bin TL’ye sıfır otomobil fırsatı...

Hayır mı Chery mi? 450 bin TL’ye sıfır otomobil fırsatı...

Çinli Chery, Türkiye pazarını sallamaya hazırlanıyor. Chery son girişimleriyle birlikte Türkiye pazarında zirveye oynayacak.

Çin’in öncü otomobil üreticilerinden Chery, Türkiye pazarında zirveye yerleşmeyi kafaya koymuş durumda.

Chery yıllar sonra yeniden Türkiye pazarına giriş yapma kararı almıştı. Çinli dev firma ilk olarak Omoda, Tiggo 7 Pro ve Tiggo 8 Pro modelleriyle Türkiye'ye geldi. Sıradaki model ise çok konuşulacak.

chery-turkiye-pazarinda-zirveye-oyn-6ogf.webp

CHERY YENİ MODELİYLE KAPIŞ KAPIŞ GİDECEK

Chery’nin Türkiye’de satışa sunmayı planladığı yeni modeli EQ1 olacak. EQ1 tasarımından da anlaşılabileceği üzere mini bir model. Bu modelin en önemli özelliği ise ucuz bir fiyata sahip olması.

chery-turkiye-pazarinda-zirveye-oyn-pycq.webp

CHERY EQ1 ÖZELLİKLERİ NELER?

EQ1, Ami ve türevlerini 2ye katlayacak kadar geniş. Burada miniden kastımız daha çok Smart modelleri olabilir. Üstelik EQ1, son derece dolu, süratli ve menzili geniş bir model. Chery EQ1 saatte 100 km hıza ulaşabiliyor ve 301 km’lik bir menzile sahip.

chery-turkiye-pazarinda-zirveye-oyn-sxzx.webp

CHERY EQ1 FİYATI NE KADAR?

Chery bu otomobili 2024 yılında Türkiye’ye getirmeyi planlıyor. Çinli üretici büyük bir aksilik yaşanmazsa bu otomobilini süper ucuz bir etiketle satışa sunacak. Sosyal medyada yer alan bilgilere göre Chery’nin EQ1 için düşündüğü etiket fiyatı 450 bin TL ile 500 bin TL arası. Bu noktada marka 500 bin TL altına alınabilecek en iyi otomobil mottasıyla sağlam bir reklam yapmak istiyor.