Filli boya satıldı

Japon Nippon, Filli Boya markasını da barındıran Betek Boya ve iştirak hisselerinin satın alınması için devir sözleşmesi imzaladı.

Filli Boya markasını da barındıran dekoratif boya ve yalıtım sistemleri şirketi Betek Boya ve iştiraklerine ait hisselerin Japonya merkezli Nippon Paint Holdings'e devir sözleşmesi imzalandı.

İşlemin finansal danışmanlığını yürüten Ünlü&Co'dan yapılan yazılı açıklamada, devir işleminin Rekabet Kurumu ve ilgili ön koşulların gerçekleşmesiyle tamamlanacağı belirtildi.

Açıklamada işlemin bedeli ise belirtilmedi.

31 YILLIK ŞİRKET

1988 yılında kurulan Betek Boya, sektöre girdiği ilk yıllarda inşaat malzemeleri pazarının ihtiyaç duyduğu beton katkıları, hazır harçlar ve su izolasyon malzemeleri alanında faaliyet gösterdi. Betek Boya, 1993 yılında Avrupa'nın en büyük boya markası Caparol ile teknolojik işbirliği yaptı. Bu işbirliği neticesinde Filli Boya markası ortaya çıktı.

Ekonomi Haberleri

AKP'li eski vekil Şamil Tayyar'dan AKP'ye çok sert sözler!
Cumhurbaşkanı ve Milletvekillerin maaşı zamlandı!
Merkez Bankası Temmuz'da faiz indirimine gidecek mi? ABD’li yatırım bankasından flaş tahmin!
Haziran enflasyonu TÜİK'e göre yıllık yüzde 35, ENAG'a göre yüzde 69
MEMUR VE EMEKLİSİNE YÜZDE 15,57