Öner Döşer: 1929 Büyük Buhranı'nı aratmayacak

Habertürk TV'de Fatih Altaylı ile Teke Tek programına konuk olan Öner Döşer "1929 Büyük Buhranı'nı aratmayacak dünya çapında ekonomik bir krize doğru sürüklendiğimizi söyleyebilirim." ifadelerini kullandı.

Ünlü astrologlar Öner Döşer ve Dinçer Güner, Habertürk TV'de Fatih Altaylı ile Teke Tek programına konuk oldu. Ekonomi konusunda tahminler yapan Öner Döşer, "Çalıştığım astroloji haritalarından 1929 Büyük Buhranı'nı aratmayacak dünya çapında ekonomik bir krize doğru sürüklendiğimizi söyleyebilirim. Bunu 2022'de anlayacağız ama esas zorluk 2023-2024'te olacak" ifadelerini kullandı.

"2022 ekonomik bir buhran senesi olacak" diyen Dinçer Güner ise  "Ayrıca 2001, 2002 ve 2003'te yaşadıklarımızın aynısı olacak. Ama sonra toparlanma olacak. Tüm dünyada gıdaya ulaşmada zorluk yaşanacak" şeklinde konuştu. Dinçer Güner dünyayı 2022 yılında bir kıtlığın beklediğini söyledi. 

Ekonomi Haberleri

Dev kuruluştan altın tahmini!
Kredi kartı kullananlar dikkat!
Hükümetin kamu işçisine ikinci teklifi belli oldu
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan net konuştu!
Dikkat... Dolara yatırım yapanlara uyarı!