Çavuşoğlu'ndan yoğun trafik

ABD'nin İran Devrim Muhafızları Komutanı Kasım Süleymani'yi öldürmesinin ardından Türkiye'de alarma geçti. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nun trafiği durulmuyor

Kasım Süleymani'nin ABD tarafından öldürülmesinin ardından, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu İranlı mevkidaşı Zarif ile görüştü. Ardından Rus mevkidaşı Sergey Lavrov görüştü. Görüşmeler hakkında ayrıntı verilmezken, bölgedeki son gelişmelerin konuşulduğu öğrenildi. 

Öte yandan Çavuşoğlu, Güney Afrika Dışişleri Bakanı Naledi Pandor ile de telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Son olarak ABD'li mevkidaşı Pompeo ile de görüşen Çavuşoğlu, bu görüşme için de ayrıntı bilgi vermedi. Dışişleri'nin yaptığı açıklamaya göre bölgedeki son gelişmeler değerlendirildi.

Güncel Haberleri

Kobra Murat dehşeti yaşadı: “1 milyon dolar istiyorlar, ailemi kaçırmakla tehdit ettiler”
İsrail Bağlantısı Ortaya Çıktı, 1,5 Milyar Liralık Mal Varlığına El Konuldu
Çanakkale'de korkutan deprem
Tuzlu Kahve Dizisinde İzleyici Tepkisi Sonuç Verdi: Yapım Ekibi Geri Adım Attı
Emniyet Kararnamesi Yayımlandı: Gülistan Doku Soruşturmasında İfade Veren Müdür Merkeze Alındı