Ekrem İmamoğlu'ndan Cumhuriyet yürüyüşü

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Taksim Cumhuriyet Anıtı’ndaki çelenk koyma törenine katıldı.

 İmamoğlu, İBB iştiraki BİMTAŞ’daki incelemelerinin ardından Odakule’den tören alanına yürüyerek gitti. İmamoğlu’na yürüyüşünde İBB üst yönetimi ile zabıta, itfaiye, güvenlik elemanları ve sağlık ekiplerinden oluşan çok sayıda personel eşlik etti. 

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 1’nci Ordu Komutanı Musa Avsever ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Taksim Cumhuriyet Anıtı’ndaki resmi törende bir araya geldi. Tören; Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitler için saygı duruşunda bulunulması, ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra sırasıyla Yerlikaya, Avsever ve İmamoğlu, tören mangası eşliğinde Atatürk Anıtı’na çelenk koyarak, saydı duruşunda bulundu.

Çelenklerin konulmasının ardından resmi tören sona erdi. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu da resmi törenin ardından, parti yöneticileriyle birlikte Atatürk Anıtı’na çelenk koydu.

Güncel Haberleri

İşte Türkiye'nin gerçek sorunu!
Türkiye'nin en yaşanabilir 10 şehri belli oldu
Erdoğan Kılıçdaroğlu'na sahip çıktı
'Beni betona gömmek istiyor'
'Keşke 13 yıl halkı sevindirseydiniz'