Emine Erdoğan’ın korumaları silahlarla kafeye girdi,tartışma çıktı

Emine Erdoğan’ın korumaları, Belgrad’da cadde üzerindeki bir kafeye uzun namlulu silahlarla birlikte girince tartışma çıktı.

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Sıfır Atık Projesi'ni hayata geçiren ilk yurtdışı misyonu olan Belgrad Büyükelçiliğini ziyaret etti.

Odatv'de yer alan habere göre, Belgrad programı kapsamında Dr. Vokan Cupic Çocuk Hastanesi'ni ziyaret eden Emine Erdoğan, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından hastaneye bağışlanan ambulansın anahtar teslim törenine de katıldı.

Belgrad gazetelerine yansıyan iddialara göre törenlerin olduğu ziyaret sırasında Emine Erdoğan’ın korumaları, Belgrad’da cadde üzerindeki bir kafeye uzun namlulu silahlarıyla birlikte girince tartışma çıktı.

Korumalarla, garson ve orada bulunanlar arasındaki gerginliği Belgrad polisi yatıştırdı. Korumaların cadde üzerinde güvenlik denetimi yaptığı sırada tartışmanın çıktığı iddia edildi.

Güncel Haberleri

Narin Güran’ın babası Ankara yolunda: “Kızımın hakkı yerdedir”
İsrail bağlantılı dolandırıcılık şebekesine büyük operasyon: 201 kişi gözaltında
Hasan Atilla Uğur ve Hasan Ataman Yıldırım’a ev hapsi verildi, 2 kişi tutuklandı
Kobra Murat dehşeti yaşadı: “1 milyon dolar istiyorlar, ailemi kaçırmakla tehdit ettiler”
İsrail Bağlantısı Ortaya Çıktı, 1,5 Milyar Liralık Mal Varlığına El Konuldu